Opinie Klientów Paparazzi Laser&Beauty w Lublinie

Jeśli szukasz najlepszej kliniki kosmetologii i medycyny estetycznej w Lublinie, to zapoznaj się z opiniami naszych Klientów. Najdziesz tutaj opinie na temat medycyny estetycznej, depilacji laserowej oraz opinie dotyczące zabiegów na twarz i ciało. Przy poszczególnych opiniach prezentujemy źródło, gdzie została dodana, dzięki temu możesz sprawdzić, że jest autentyczna.

Polecam

Agnieszka | 16.12.2023 | Booksy

Polecam

Aleksandra | 15.12.2023 | Booksy

Polecam

Magdalena | 15.12.2023 | Booksy

Wizyta jak zawsze na najwyższym poziomie. Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Serdecznie polecam.

Alicja | 15.12.2023 | Booksy

Wszystko sprawnie i profesjonalnie

Joanna | 14.12.2023 | Booksy

Cóż mogę rzec...Same plusy...?przytulne, komfortowe wnętrze, przyjemna muzyka, relaks. Endermologia u Pani Karoliny na 6 z plusem. Uwielbiam tam przychodzić? Polecam endermologię i inne zabiegi w Paparazzi.

Ewa | 12.12.2023 | Booksy

Bardzo profesjonalna obsługa, ogromna wiedza. Serdecznie polecam.

Barbara | 07.12.2023 | Booksy

Jak zwykle bardzo miło i profesjonalnie. Pani Doktor przemiła, wszystko wyjaśnia. Od razu robi się cieplej na sercu. Polecam przez duże P

Marta | 07.12.2023 | Booksy

Pani Karolina odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu.

Paweł | 06.12.2023 | Booksy

Pełen profesjonalizm, super obsługa i piękny czysty lokal. Polecam!

Dominika | 06.12.2023 | Booksy

Przesympatycznie spędzony czas. Relaks i profesjonalizm. Jestem niezmiernie ciekawa efektów. Z niecierpliwością czekam na następny zabieg.

A. | 04.12.2023 | Booksy

Doskonała obsługa.

Diana | 04.12.2023 | Booksy

Jak zwykle zabieg wykonany profesjonalnie.

Kinga | 04.12.2023 | Booksy

Zabieg super? pełen profesjonalizm ?

Agnieszka | 03.12.2023 | Booksy

Miła atmosfera, poczucie komfortu i profesjonalizmu.

Izabela | 01.12.2023 | Booksy

Pani Paulina jest cudowna, piękna przesympatyczna. Zabiegi z nią to czysta przyjemność, a sama depilacja laserowa przeszła moje oczekiwania. Jesteście najlepsi!

Małgorzata | 30.11.2023 | Booksy

Pani Aleksandra - wspaniała profesjonalistka , działa cuda :)

Justyna | 29.11.2023 | Booksy

Zabieg przeprowadzony bardzo sprawnie i profesjonalnie. Pani Ania trafnie potrafi dobrać zabieg do rodzaju problemu jaki mamy. Jestem bardzo zadowolona z wizyt i efektów. Polecam?

Kinga | 29.11.2023 | Booksy

Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Pani Paulina była bardzo profesjonalna i miła. Cały zabieg odbył się w sympatycznej atmosferze. Na pewno wrócę.

Marta | 29.11.2023 | Booksy

Jestem bardzo zadowolona z wizyty! Pełen profesjonalizm ?

Agnieszka | 27.11.2023 | Booksy