Opinie Klientów Paparazzi Laser&Beauty w Lublinie

Jeśli szukasz najlepszej kliniki kosmetologii i medycyny estetycznej w Lublinie, to zapoznaj się z opiniami naszych Klientów. Najdziesz tutaj opinie na temat medycyny estetycznej, depilacji laserowej oraz opinie dotyczące zabiegów na twarz i ciało. Przy poszczególnych opiniach prezentujemy źródło, gdzie została dodana, dzięki temu możesz sprawdzić, że jest autentyczna.

Profesjonalna obsługa. Pani wytłumaczyła przebieg zabiegu, zaleciła pielęgnację po zabiegu i dobrała zabieg do skóry. Konsultacja jak i zabieg na 5!!!

Ewelina | 10.02.2024 | Booksy

To jest inny wymiar depilacji. To naprawdę nie boli. Przychodzę z przyjemnością, a dzisiaj na łydkach o mało nie zasnęłam. Wcześniejsze depilacje w innych miejscach w Lublinie to jakiś żart. W jednym kazali mi się smarować jakąś maścią na receptę, w drugim chodziłam z wkładami chłodzącymi, które i tak nic nie dawały, a do tego podskakiwałam z bólu przy strzałach... a tu taki rozrzut - niebo a ziemia. Po co się było męczyć nie wiem. Piszę ten komentarz, bo pewnie jest dużo osób takich jak ja, które po prostu nie wiedzą, że da się ogarnąć depilację bez bólu. Depiluję 3 partie na raz i jest meeega :)

Agnieszka | 09.02.2024 | Booksy

Jestem bardzo zadowolona z wizyty.

Dorota | 09.02.2024 | Booksy

Usługa na najwyższym poziomie. Z czystym sumieniem i pełną satysfakcją polecam zabiegi w Paparazzi. Natalia- jesteś Mega!!! Dziękuję

Izabela | 08.02.2024 | Booksy

Wizyta przebiegła w porządku z dobrym wywiadem oceną skóry i propozycją zabiegów i kosmetyków

Pp | 08.02.2024 | Booksy

Profesjonalnie jak zawsze

MM | 07.02.2024 | Booksy

Bardzo miła kompetentna kosmetolog

Lidia | 05.02.2024 | Booksy

Polecam

Karolina | 05.02.2024 | Booksy

Polecam

Sylwia | 03.02.2024 | Booksy

Bardzo profesjonalnie i merytorycznie.

Diana | 02.02.2024 | Booksy

Polecam

Sławek | 02.02.2024 | Booksy

Polecam

Katarzyna | 31.01.2024 | Booksy

Wszystko super, jestem bardzo zadowolona z wizyty, profesjonalne podejście do klienta

Emilia | 30.01.2024 | Booksy

Miło, profesjonalnie, bezbolesna depilacja, wizyta idealna

Magdalena | 30.01.2024 | Booksy

Profesjonalne podejście, jestem bardzo zadowolona. Polecam!

Magda | 30.01.2024 | Booksy

Zabieg wykonany dokładnie a Pani Anna bardzo kompetentna, kontaktowa i pomocna. Jestem zadowolona z wizyty

Patrycja | 30.01.2024 | Booksy

Pani Doktor to przemiła osoba, bardzo spokojnie i dokładnie wszystko tłumaczy. Duży profesjonalizm i kultura osobista. Pani Doktor stawia na delikatną nie przerysowaną poprawę urody.Niweluje to co trzeba, podkreśla atuty. Jestem bardzo zadowolina

Beata | 29.01.2024 | Booksy

Przepiękne miejsce, pełna profesjonalizmu przemiła obsługa

Iwona | 28.01.2024 | Booksy

Gorąco polecam zabieg osocza bogatopłytkowego u Pani doktor Oli :)

Ania | 27.01.2024 | Booksy

Wizyta jak zawsze na najwyższym poziomie. Produkty wykorzystywane podczas zabiegu pachną obłędnie. Pani Karolina dbała by każdy etap zabiegu był komfortowy, opowiada co będzie się działo, co pozwala poczuć się bezpiecznie. Dodatkowo umila czas przemiłą rozmową :) Nie mogę się doczekać kolejnej wizyty!

Monika | 27.01.2024 | Booksy