Opinie Klientów Paparazzi Laser&Beauty w Lublinie

Jeśli szukasz najlepszej kliniki kosmetologii i medycyny estetycznej w Lublinie, to zapoznaj się z opiniami naszych Klientów. Najdziesz tutaj opinie na temat medycyny estetycznej, depilacji laserowej oraz opinie dotyczące zabiegów na twarz i ciało. Przy poszczególnych opiniach prezentujemy źródło, gdzie została dodana, dzięki temu możesz sprawdzić, że jest autentyczna.

Nie wierzyłam, że różnica może być tak duża .Świetne efekty pod czujnym okiem Pani Ani. Jestem bardzo zadowolona z rezultatów zabiegu, przebarwienia już są niemal niewidoczne. Troska o komfort w trakcie jak i po zabiegu, kontakt telefoniczny by się upewnić jak się czuję, to było niezwykle miłe.

Katarzyna | 25.11.2022 | Booksy

Polecam

Jolanta | 25.11.2022 | Booksy

Polecam

Mrek K | 24.11.2022 | Booksy

Obsługa na najwyższym poziomie, depilacja laserowa zupełnie bezbolesna , ze szczerego serca polecam ten salon i sama wrócę jeszcze nie raz.

Sylwia | 24.11.2022 | Booksy

Polecam serdecznie Panią Natalie! Cóż za sympatyczna osóbka, czułam się jak u przyjaciółki na zabiegu. Depilacja laserowa wykonana profesjonalnie i skrupulatnie, na czym mi w szczególności zależy. Pani Natalio, podziwiam i dziękuję za cierpliwość w stosunku do mnie i życzę Nam dalszej owocnej współpracy .

Ola | 24.11.2022 | Booksy

Jestem bardzo zadowolona z usługi i z obsługi. Lubię wiedzieć co mnie czeka, jakich działań czy etapów mogę się spodziewać podczas zabiegu. Jednocześnie potrzebowałam się zrelaksować i poleżeć w ciszy i spokoju w przyjemnej atmosferze. Pani Natalia wszystko to mi zapewniła. Dziękuję!

MarzenaIOaza | 24.11.2022 | Booksy

Pani Weronika zaproponowała mi serię zabiegów CLEARLIFT. Efekt jest naprawdę fantastyczny ! Skóra twarzy stała się gęstsza, rozświetlona i wygładzona. Zabieg bezbolesny, bardzo dobrze dobrany do cery, wykonany w przemiłej atmosferze. Polecam 

Aga | 24.11.2022 | Booksy

Polecam

Ewa | 24.11.2022 | Booksy

Bardzo dobrze wykonana usługa. Polecam

Jolanta A. | 21.11.2022 | Booksy

Jak zawsze zabieg wykonany profesjonalnie. Pani Ania super sprawnie przeprowadza laser , aby dyskomfort był jak najmniej odczuwalny .

Ewelina | 22.11.2022 | Booksy

Polecam, Pani Ania profesjonalnie, rzetelnie, zrozumiałe opowiedziała o zabiegu. Bardzo sympatyczna atmosfera, Przemiłe Panie. Polecam

Dorka | 21.11.2022 | Booksy

Zabieg bardzo przyjemny jak i atmosfera w czasie jego trwania. Pełny profesjonalizm.

Alicja | 20.11.2022 | Booksy

Zawsze idealnie, bezsprzecznie perfekcyjnie wykonany zabieg przez Panią Natalię. Na dodatek w bardzo miłej atmosferze . Zawsze zadowolona i usatysfakcjonowana z wizyty w Paparazzi. Polecam

Dorota | 19.11.2022 | Booksy

Zabieg przeprowadzony profesjonalnie i w miłej atmosferze . Polecam Panią Anię!

Agata | 19.11.2022 | Booksy

Jestem bardzo zadowolona z zabiegu, ale również z profesjonalnego podejścia Pani Ani, która jak zwykle rozwiała wszystkie moje wątpliwości i doradziła jak postępować po wizycie by utrzymać efekt zabiegu.

Magdalena | 18.11.2022 | Booksy

Polecam

Justyna | 18.11.2022 | Booksy

Polecam bardzo serdecznie. Byłam na próbie laserowej. Pani Natalia wszystko mi wytłumaczyła i powiedziała o przebiegu zabiegu. Wszystko przebiegało w bardzo miłej atmosferze i bezboleśnie. Jestem pod dużym wrażeniem wiedzy pani Natalii oraz jej umiejętności. Po konsultacji zdecydowałam się wykupić serie zabiegów i na pewno będę wracać nie raz.

Aleksandra | 18.11.2022 | Booksy

Jak najbardziej polecam Paparazzi. Podejście do klienta indywidualne, bardzo uprzejme i przede wszystkim uśmiechnięte Panie z recepcji. Będąc tam czułam że trafiłam w dobre miejsce i ręce Dr.Aleksandry Bogaczewicz.

Kaya | 18.11.2022 | Booksy

Polecam

Jolanta | 18.11.2022 | Booksy

Wszystko profesjonalnie , polecam.

Krzysiek | 18.11.2022 | Booksy