Opinie Klientów Paparazzi Laser&Beauty w Lublinie

Jeśli szukasz najlepszej kliniki kosmetologii i medycyny estetycznej w Lublinie, to zapoznaj się z opiniami naszych Klientów. Najdziesz tutaj opinie na temat medycyny estetycznej, depilacji laserowej oraz opinie dotyczące zabiegów na twarz i ciało. Przy poszczególnych opiniach prezentujemy źródło, gdzie została dodana, dzięki temu możesz sprawdzić, że jest autentyczna.

Wszystko na najwyższym poziomie. Nowoczesny sprzęt. Personel miły i zaangażowany w pracę. Bez pośpiechu, pełna opieka nad klientem.

Agnes | 31.01.2022 | Moment

Piękne miejsce , super obsługa pełen profesjonalizm ?już nie mogę się doczekać kolejnej wizyty

Ewelina | 29.01.2022 | Moment

Szeroki zakres zabiegów, wiedza, doświadczenie i profesjonalizm. Bardzo miła obsługa. Polecam!

Iwona | 28.01.2022 | Moment

Polecam, profesjonalna i konkretna konsultacja, przygotowany plan zabiegów. Jestem już po pierwszym zabiegu i zmarszczki na czole po prostu zniknęły!

Karol | 28.01.2022 | Moment

Bardzo ładne miejsce, przemiła i profesjonalna obsługa. Pani Weronika, która wykonywała zabieg, zadbała o wszystko żebym czuła się komfortowo. Jeżeli chodzi o sam zabieg to już kilka dni po nim widać i czuć różnicę. Skóra jest rozjaśniona i ma jednolity kolor. Dzięki zabiegowi pozbyłam się uczucia suchej i ściągniętej skóry twarzy. Świetne miejsce, polecam

Agnieszka | 23.01.2022 | Moment

Już na wejściu przemiła, otwarta obsługa:) Uśmiechnięta, śliczna kobieta , zajmuje się klientką jak najlepszą przyjaciółką:) Prześliczne, stylowe i nowoczesne wnętrze. Sam zabieg nie trwa długo, bezbolesny:) Była to moja pierwsza i z pewnością nie ostatnia wizyta. Polecam:)

Agnieszka | 23.01.2022 | Moment

Jedno słowo: Rewelacja! Na recepcji przywitała mnie Pani Natalia (chyba dobrze pamiętam), która mimo tego, że pojawiłam się dużo wcześniej zaopiekowała się mna ;)Pierwsze wrażenie, ogromna wiedza co jest najważniejsze w takim miejscu i niestety w dalszym ciagu żadko spotykane! Pyszna kawa, dodatkowa usługa, która nie była zaplanowana wcześniej- wszystko na plus. W gabinecie zajęła się mna Pani Martyna, która znała odpowiedź na każde pytanie, wszystko dokładnie mi wytłumaczyła krok po kroku w zrozumiały sposób.Zabieg depilacji- całkowicie bezbolesny, a wcześniej miałam bardzo niemiłe doświadczenie z laserem, stad moja próbna wizyta w innym gabinecie :)Podsumowujac: przemiła atmosfera, zadbanie o klienta, nowoczesny sprzęt, fachowość oraz oczywiście piękne wnętrza! Wszystkim bardzo polecam :)

Sylwia | 20.01.2022 | Moment

Bardzo profesjonalne podejście do klienta.

Marta | 18.01.2022 | Moment

Zabieg wykonany na najwyższym poziomie, wyszłam bardzo zadowolona i zrelaksowana, miła i profesjonalna obsługa.

Barbara | 14.01.2022 | Moment

Super polecam każdemu. Pełen profesjonalizm na każdym kroku.

Kasia | 14.04.2022 | Moment

Jestem mega zadowolona ! Pani Martyna jest najlepsza :)) Polecam z całego serca

Elena | 10.01.2022 | Moment

Pierwsza wizyta zachęciła mnie do drugiej, ktora okazała się równie udana. Skora jest oczyszcza, nawilżona i zrelaksowana.

Katarzyna | 20.12.2022 | Facebook

Bardzo przyjemny zabieg w porównaniu do oczyszczania manualnego twarzy to wręcz masaż! Kosmetyki dobrane do potrzeb skóry i przemiła i profesjonalna Pani Karolina. Zabieg i obsługę oceniam na 6+!

Monika | 19.12.2022 | Moment

Zabieg wykonany bardzo profesjonalnie, a sprzęt naprawdę topowy. Po zabiegu cera jest rozjaśniona i napięta, naczynka zredukowane. Zapisałam się od razu na kolejny. Bardzo polecam.

Agnieszka | 18.12.2021 | Moment

Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Z depilacji laserowej korzystałam po raz pierwszy a Pani Paulina wszystko szczegółowo mi opisała i przeprowadziła wywiad zdrowotny tak istotny przy tym zabiegu. Sam zabieg szybki i bezbolesny. Przemiła atmosfera i piękne wnętrza. To była pierwsza moja wizyta a na pewno nie ostatnia.

Emilia | 18.12.2021 | Moment

Pani Ania jak zawsze przemiła, rzeczowa i dokładna. Sam zabieg zupełnie bezbolesny - aż chce się wrócić po więcej!

Ewelina | 21.12.2022 | Moment

Jestem wdzięczna i zadowolona z podejścia personelu, profesjonalnie wykonanego zabiegu przez Panią Weronikę, rozmowę i opiekę. Dziękuję i pozdrawiam

Barbara | 16.04.2022 | Moment

Świetne miejsce! wszystko dopięte na ostatni guzik, a Pani Weronika to świetna osoba i w 100% profesjonalistka:)

Alicja | 22.12.2022 | Moment

Byłam w kilku salonach na depilacjach laserowych i takiej dokładności i mnóstwa informacji nie dostałam nigdzie. Miałam zabieg przypominający więc na razie czekam na weryfikację efektu. Po zabiegu żadnych reakcji skóry czy podrażnień.

Eliza | 13.12.2022 | Moment

Wizytę w salonie oceniam celująco. Lokal o wysokim standardzie, obsługa przemiła. Pani Kosmetolog bardzo profesjonalna. Zabieg dermapen wykonany z czułością ;) CHIC !

MM | 11.12.2022 | Moment