Opinie Klientów Paparazzi Laser&Beauty w Lublinie

Jeśli szukasz najlepszej kliniki kosmetologii i medycyny estetycznej w Lublinie, to zapoznaj się z opiniami naszych Klientów. Najdziesz tutaj opinie na temat medycyny estetycznej, depilacji laserowej oraz opinie dotyczące zabiegów na twarz i ciało. Przy poszczególnych opiniach prezentujemy źródło, gdzie została dodana, dzięki temu możesz sprawdzić, że jest autentyczna.

Super! Bardzo profesjonalna konsultacja podczas analizy skóry, bardzo miła Pani a sam zabieg rewelacja! Naprawdę widać (a przede wszystkim czuć) różnice w wyglądzie skóry. Polecam bo na pewno warto!

Kamila | 19.09.2022 | Booksy

Wspaniała atmosfera .profesjonalnie i miło . Polecam !!!

Agnieszka | 19.09.2022 | Booksy

Polecam

Paweł | 17.09.2022 | Booksy

Polecam

Agg_gaa | 17.09.2022 | Booksy

Relaks w pełnym wymiarze :) Profesjonalnie i miło.

Ewa | 17.09.2022 | Booksy

Bardzo przyjemny zabieg i fajne efekty.

Katarzyna | 17.09.2022 | Booksy

Jestem bardzo zadowolona, profesjonalizm i zaangażowanie, panie bardzo miłe do zobaczenia

Jagoda | 16.09.2022 | Booksy

Depilacja laserowa całkowicie bezbolesna. Pani Weronika to bardzo delikatna, taktowna i profesjonalna osoba. Polecam!

Jolanta | 16.09.2022 | Booksy

Zabieg wykonany bardzo profesjonalnie, w miłej i przyjaznej atmosferze.

Alicja | 13.09.2022 | Booksy

Wszystko mi się podobało. Polecam

Nadzeya S. | 17.09.2022 | Booksy

Właściwie od początku jestem pod jej fachowymi rękoma, jestem bardzo zadowolona w związku z tym przedłużam zabiegi o kolejne endermologie,polecam p Martynę z pełną odpowiedzialnością.

Izabela | 13.09.2022 | Booksy

Polecam

Krystyna | 10.09.2022 | Booksy

Jak zawsze miło, profesjonalnie, dobra kawa

Dorota | 10.09.2022 | Booksy

Pani Karolina i cała Klinika to wzór do naśladowania jeśli chodzi o obsługę klienta i to by czuł się wyjątkowy, zadbany i chciany. Super, że jest takie miejsce w Lublinie.

Paweł G | 09.09.2022 | Booksy

Jak zawsze polecam to że zmienia się figura i jędrność skóry to jakie wspaniałe samopoczucie że coś dla siebie dobrego się robi co poprawia zwiększenie własnej wartości no i ta miła profesjonalna obsługa

labela | 09.09.2022 | Booksy

Polecam

Aga | 09.09.2022 | Booksy

Polecam!

Kinga F | 08.09.2022 | Booksy

Pani Karolina jest odpowiednią osobą w odpowiednim miejscu.

Katrine | 07.09.2022 | Booksy

Polecam

Małgorzata | 07.09.2022 | Booksy

Polecam

Katarzyna | 07.09.2022 | Booksy