Opinie Klientów Paparazzi Laser&Beauty w Lublinie

Jeśli szukasz najlepszej kliniki kosmetologii i medycyny estetycznej w Lublinie, to zapoznaj się z opiniami naszych Klientów. Najdziesz tutaj opinie na temat medycyny estetycznej, depilacji laserowej oraz opinie dotyczące zabiegów na twarz i ciało. Przy poszczególnych opiniach prezentujemy źródło, gdzie została dodana, dzięki temu możesz sprawdzić, że jest autentyczna.

Było jak zwykle świetnie !! polecam

Bożena | 21.06.2022 | Booksy

Świętna obsługa, bardzo miła i profesjonalna kosmetyczka.

AdamL | 21.06.2022 | Booksy

Pani Karolina jest najlepszym kosmetologiem z jakim pracowałam, polecam całym sercem! Klinika spełnia wszystkie oczekiwania, sprzęt i obsługa na najwyższym poziomie.

Iza | 21.06.2022 | Booksy

Polecam

Julia | 21.06.2022 | Booksy

Jestem bardzo zadowolona, Pani Martyna przesympatyczna. Polecam

Małgorzata | 21.06.2022 | Booksy

Zabieg wykonany sprawnie a zarazem bardzo precyzyjnie. Zdecydowanie w moim odczuciu dermapen medyczny różni się od zwykłego sprzętu. Buzia po zabiegu czerwona przed dwa dni, lekko piekła, ale kremik, który otrzymałam dużo pomagał. Uczucie igieł było intensywniejsze i wielokrotnie przyspieszone. Po zabiegu miałam wyjście do kina i przemiła kosmetolog wykonała lekki dedykowany bezpieczny makijaż.

Magda | 20.06.2022 | Booksy

Zabieg depilacji dostosowany do jasnej struktury włosa. Jak zawsze perfekcyjnie.

Magda | 20.06.2022 | Booksy

Polecam!

Agata | 18.06.2022 | Booksy

Profesjonalna i miła konsultacja.

Karolina J | 21.06.2022 | Booksy

Polecam

Ewelina | 16.06.2022 | Booksy

Bardzo miła obsługa, profesjonalne podejście do klienta.

Dorota | 16.06.2022 | Booksy

Polecam ! Jak zawsze zabieg przeprowadzony profesjonalnie

Agata | 14.06.2022 | Booksy

Bardzo przyjemny zabieg, skóra po nim jest ujędrniona i wygląda dużo zdrowiej. Nowoczesny sprzęt, przemiła, kompetentna obsługa. Polecam :)

Aga | 13.06.2022 | Booksy

Zabieg depilacji laserowej w Paparazzi oceniam bardzo pozytywnie. Miła obsługa, szklanka wody na wejściu, a później wywiad z Panią Kosmetolog. Sam zabieg przeszedł bardzo sprawnie i bez zastrzeżeń. Polecam :)

Anna P | 12.06.2022 | Booksy

To była moja ostatnia wizyta z pakietu pięciu zabiegów depilacji laserowej. Efekty przegoniły moje najśmielsze oczekiwania! Skóra jest gładka, a co najważniejsze pozbyłam się problemu nieustającego zapalenia mieszków włosowych. Gdyby tylko była taka możliwość dałabym nawet 6 gwiazdek. Współpraca z Panią Weroniką to sama przyjemność. Indywidualne podejście do klienta to cecha, która ją wyróżnia. Wielkie dzięki za to!

Vanessa | 12.06.2022 | Booksy

Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Jestem bardzo zadowolona z efektów.

Patrycja | 11.06.2022 | Booksy

Nie wiem czy moja poprzednia opinia pojawiła się. Jestem zadowolona od pierwszego otwarcia drzwi firmy. Kobiety pełne profesjonalizmu i wdzięku. Atmosfera i wnętrze na szóstkę. Moja twarz promienieje, brzuszek jeszcze oporny.

Drożdżowa | 11.06.2022 | Booksy

Polecam ! Miło i profesjonalnie !

Katarzyna Z | 10.06.2022 | Booksy

Profesjonalna obsługa, miła atmosfera ,polecam

Bożena | 10.06.2022 | Booksy

Te zabiegi i Kobiety zaangażowane to czysta przyjemność. Profesjonalizm od momentu przekroczenia progu salonu. Teraz czekam na efekt zamierzony. Moja twarz już promienieje.

Drożdżówa | 09.06.2022 | Booksy