Opinie Klientów Paparazzi Laser&Beauty w Lublinie

Jeśli szukasz najlepszej kliniki kosmetologii i medycyny estetycznej w Lublinie, to zapoznaj się z opiniami naszych Klientów. Najdziesz tutaj opinie na temat medycyny estetycznej, depilacji laserowej oraz opinie dotyczące zabiegów na twarz i ciało. Przy poszczególnych opiniach prezentujemy źródło, gdzie została dodana, dzięki temu możesz sprawdzić, że jest autentyczna.

Profesjonalne podejście Pani Doktor.

Adam | 18.10.2023 | Booksy

Cała wizyta minęła w pełnym profesjonalizmie i miłej atmosferze. Zabieg całkowicie bezbolesny. Na pewno wrócę.

Marta | 18.10.2023 | Booksy

Pełen profesjonalizm. Pani kosmetolog rozwiewa wszelkie wątpliwości i udziela bardzo cennych wskazówek :)

Ania | 18.10.2023 | Booksy

Bardzo fachowa obsługa. Pani Magda jest bardzo profesjonalną osobą, pracuje z zamiłowania.

Edyta | 17.10.2023 | Booksy

Bardzo profesjonalne wykonanie zabiegów, kulturalna i sympatyczna atmosfera, którą dopełnia czystość i świeżość w salonie. Dbałość o klienta przejawiająca się nie tylko w udzieleniu wszystkich niezbędnych informacji o zabiegu i postępowaniu po nim, ale i w udzielaniu kompetentnych rad.

kj | 17.10.2023 | Booksy

Jest po prostu wspaniale. Od recepcji zaczynając, a na zabiegu kończąc. Od wejścia do kliniki wszystkie etapy na najwyższym poziomie. Wszystkie panie uśmiechnięte, atmosfera nie do opisania, a pani Doktor Ola Mierzwińska nieoceniona. Polecam!

Agata | 17.10.2023 | Booksy

Wszystko w porządku

Ludwika | 14.10.2023 | Booksy

Pani Ania oprócz przeprowadzenia cyfrowej analizy skóry odpowiedziała na wszystkie moje pytania dotyczące codziennej pielęgnacji oraz dobrała zabieg odpowiedni do mojego problemu. Poczułam, że jest specjalistką w swojej dziedzinie i następnego dnia bez wahania umówiłam się na rekomendowany pakiet zabiegów. Gorąco polecam :)

Katarzyna | 13.10.2023 | Booksy

Wspaniała, profesjonalna obsługa. Polecam serdecznie :)

Iwona | 13.10.2023 | Booksy

Wizyta w 100% spełniła moje oczekiwania. Pani Magdalena profesjonalnie się mną zaopiekowała. Dokładnie przeanalizowała i wyjaśniła problemy mojej cery, z czego mogą wynikać i zaproponowała rozsądne rozwiązania w postaci zabiegów i kosmetyków do pielęgnacji, z których niewątpliwie skorzystam :)

Paulina | 12.10.2023 | Booksy

Profesjonalna obsługa, bardzo sympatyczna Pani Paulina. Wizyta bez pośpiechu, wyczerpujące i merytoryczne odpowiedzi na pytania. Polecam!

Diana | 23.11.2023 | Booksy

Wszystko na najwyższym poziomie. Pani Ania bardzo sympatyczna. Krok po kroku wyjaśnia cały przebieg zabiegu. Gorąco polecam ☺️

. | 25.09.2023 | Booksy

Wspaniała obsługa i opieka. Polecam!

Magda | 11.10.2023 | Booksy

Świetna, miła i kompetentna obsługa. Czas zabiegu minął w bardzo miłej atmosferze. Pani Natalia świetnie wykonuje swoją pracę.

Ewelina | 11.10.2023 | Booksy

Pani Magdalena była bardzo miła i kompetentna, zrozumiale potrafiła wyjaśnić problemy i cechy mojej skóry.

Klara | 10.10.2023 | Booksy

Profesjonalne i na wysokim poziomie podejście do klienta. Polecam!

Katarzyna | 10.10.2023 | Booksy

Bardzo miło i fachowo.

Ewa | 08.10.2023 | Booksy

Miła profesjonalna obsługa, polecam!

Arni | 07.10.2023 | Booksy

Bardzo miła atmosfera, profesjonalne podejście do klienta, wyczerpująca informacja o zabiegu oraz zalecenia po. Sam zabieg, jak ukłucie komara ? nic strasznego, a efekty już widoczne. Dziękuję i polecam!

MC | 06.10.2023 | Booksy

Cudowny relaks, profesjonalnie wykonany w przytulnym wnętrzu i w miłej atmosferze. Pani Karolino, dziękuję bardzo. Jak zawsze przemiły czas, spędzony na ciekawej rozmowie ?.

Ewa | 05.10.2023 | Booksy