Opinie Klientów Paparazzi Laser&Beauty w Lublinie

Jeśli szukasz najlepszej kliniki kosmetologii i medycyny estetycznej w Lublinie, to zapoznaj się z opiniami naszych Klientów. Najdziesz tutaj opinie na temat medycyny estetycznej, depilacji laserowej oraz opinie dotyczące zabiegów na twarz i ciało. Przy poszczególnych opiniach prezentujemy źródło, gdzie została dodana, dzięki temu możesz sprawdzić, że jest autentyczna.

Polecam Panią Anię! Zabieg przeprowadzony jak zawsze bardzo profesjonalnie i w miłej atmosferze .

Agata | 09.06.2022 | Booksy

Polecam

Iga | 06.06.2022 | Booksy

Wizyta i zabieg przebiegły zgodnie z moimi oczekiwaniami. Podczas spotkania konsultowałam się z kosmetolożką odnośnie stosowanych kosmetyków, gdzie polecono mi nowe produkty,które warto wdrożyć do codziennej pielęgnacji twarzy. Sam zabieg trwał krótko, ale nie zabrakło w nim wszystkich etapów: wywiad, przygotowanie i zabezpieczenie skóry, laser. Tego dnia czułam się zaopiekowana w profesjonalnych rękach ekspertki. Dziękuję ?

Dominika | 06.06.2022 | Booksy

Bardzo miła obsługa :) z chęcią wracam na kolejne zabiegi. Polecam!

Monika | 05.06.2022 | Booksy

Polecam!!

Anna O | 04.06.2022 | Booksy

Jak zawsze, Pani Ania pełen profesjonalizm, zabieg przebiegał w przyjaznej atmosferze.

Jolanta | 03.06.2022 | Booksy

Pani Weronika jak zwykle profesjonalna i bardzo delikatna. Depilacja całkowicie bezbolesna.

Jolanta | 03.06.2022 | Booksy

Polecam

Ewa | 02.06.2022 | Booksy

Niesamowicie przemiła i profesjonalna wizyta. Pani Karolina emanuje bardzo dobra energią i w sposób bardzo profesjonalny wyjaśnia wszystkie niejasności i obawy. Wizyta spełniła moje oczekiwania w 100% ogromna w tym zasługa Pani kosmetolog. Dziękuję bardzo i polecam.

Iwona | 01.06.2022 | Booksy

Piękne miejsce, bardzo miła i profesjonalna Pani Kosmetolog. Polecam serdecznie

Ania O | 03.06.2022 | Booksy

Polecam

Justyna | 30.05.2022 | Booksy

Polecam

Klaudia | 25.05.2022 | Booksy

Miło i przyjemnie

Magdalena | 25.05.2022 | Booksy

Pani Natalia jest profesjonalistką przez duże 'p'! Widać, że praca to także pasja. Mila osoba, opowiada ze szczegółami co w tym momencie jest robione i jeszcze odpowie na tysiące innych pytań:) nie mogę doczekać się kolejnej wizyty :)

Sylwia | 28.05.2022 | Booksy

Klinika Paparazzi to miejsce, którego długo szukałam, a znalazłam ... blisko domu ! Obecnie korzystam z zabiegów na ciało - depilacji laserowej i zabiegów na twarz - indywidualny plan terapii skóry - opracowany przez P. kosmetolog - Karolinę, którą POLECAM ! Jej niezwykła osobowość, profesjonalizm, duża wiedza, życzliwość i wytrwałość, utwierdza mnie, że trafiłam w " dobre miejsce i ręce". Efekty działań widać już po pierwszych wizytach. Zdecydowanie polecam!!!

Edi | 23.05.2022 | Booksy

Przemiła rozmowa z Panią kosmetolog. Pani udzieliła wyczerpujących informacji oraz w pełni wyjaśniła przebieg zabiegu. Pełen profesjonalizm. Dodatkowym atutem miejsca są pięknie zaaranżowane pomieszczenia dające poczucie bezpieczeństwa i relaksu.

Iwona | 21.05.2022 | Booksy

Polecam serdecznie !

Agata | 20.05.2022 | Booksy

Polecam !!!

Agata | 19.05.2022 | Booksy

Polecam

Gabrysia | 17.05.2022 | Booksy

Dermapen - polecam zabieg i miejsce :) Wszystko na najwyższym poziomie.

A. | 17.05.2022 | Booksy