Opinie Klientów Paparazzi Laser&Beauty w Lublinie

Jeśli szukasz najlepszej kliniki kosmetologii i medycyny estetycznej w Lublinie, to zapoznaj się z opiniami naszych Klientów. Najdziesz tutaj opinie na temat medycyny estetycznej, depilacji laserowej oraz opinie dotyczące zabiegów na twarz i ciało. Przy poszczególnych opiniach prezentujemy źródło, gdzie została dodana, dzięki temu możesz sprawdzić, że jest autentyczna.

Wspaniałe miejsce i bardzo profesjonalne podejście do klienta. Polecam panią Emilkę.

Agnieszka | 29.05.2023 | Google

Ponad rok temu zdecydowałam się na wizytę w klinice „Paparazzi”. Pani Ania Sz. zaproponowała cyfrową analizę twarzy po której dobrała odpowiednią serię zabiegów. Jestem zachwycona efektami. Moja cera jest napięta, nawilżona i ma zdrowy wygląd. Wyglądam dużo młodziej niż kilka lat temu. Koleżanki pozytywnie „zazdroszczą” wyglądu i kondycji skory a ja nie przestaje się uśmiechać. Mój faworyt to zabieg C-peel! Daje świetny glow. Zbliża się lato a ja w tym roku będę cieszyła się nie tylko zdrowym wyglądem cery ale również gładkim i jędrnym ciałem. Z całego serca polecam Panią Anie Sz. Zaangażowanie, dokładność i pełen profesjonalizm z pewnością poczujesz się jak gwiazda!

Aleksandra | 27.05.2023 | Google

Serdecznie polecam salon. Panie przemiłe, a zarazem profesjonalnie podchodzą do klienta. Jestem bardzo zadowolona, polecam ♥️

Marta | 29.05.2023 | Google

Jestem bardzo zadowolona z usługi! Pełen profesjonalizm! Z chęcią wrócę do Pani Emilki :)

Karolina | 20.05.2023 | Google

Korzystam z usług depilacji laserowej u Pani Emilii, zabieg bezbolesny a efekt widoczny już po pierwszym zabiegu. Zabieg minął w bardzo miłej atmosferze. Bardzo polecam. ?

Adam | 22.05.2023 | Google

Bardzo polecam.

Justyna | 18.05.2023 | Booksy

Świetna fachowa pomoc. Polecam!

Damian | 18.05.2023 | Booksy

Pełen profesjonalizm, nowoczesny sprzęt i bardzo przyjemny zabieg. Polecam zarówno klinikę jak i Panią Natalię ?

Wioletta | 16.05.2023 | Booksy

Jestem dopiero po konsultacji w klinice, ale już dostrzegam same pozytywy ❤️ konsultację miałam u Pani Karoliny, która zebrała ode mnie szczegółowy wywiad, poradziła jaki zabieg będzie dla mnie najlepszy i wskazała zarys na czym mniej więcej będzie polegał. Już na wstępie dała mi również kilka cennych rad dotyczących pielęgnacji domowej. Podsumowując - już nie mogę doczekać się zabiegu!

. | 12.05.2023 | Booksy

Pełen profesjonalizm, miła obsługa, pani Natalia ma ogromną wiedzę, polecam.

. | 10.05.2023 | Booksy

Sympatyczna atmosfera! Czuć, że Pani Magdalenie nie brakuje sił w rękach do obsługi głowicy :)

Patrycja | 13.05.2023 | Booksy

Bardzo polecam

Kinga | 12.05.2023 | Booksy

Profesjonalnie, miło ,sympatycznie

Ewelina | 11.05.2023 | Booksy

Bardzo profesjonalnie, jestem zadowolona z przebiegu depilacji, jak i z efektów zabiegu.

Dagmara | 10.05.2023 | Booksy

Pelen profesjonalizm, wywiad przygotowujący do zabiegu bardzo szczegolowy. Polecam p.Karolinę, na pewno nie jest to ostatnia moja wizyta.

Kasia | 10.05.2023 | Booksy

Jak zawsze zadowolona...zrelaksowana...w przytulnym wnętrzu...Zabiegi u Pani Karoliny, czysta przyjemność. Polecam!?

Ewa | 10.05.2023 | Booksy

Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Jestem bardzo zadowolona

Beata | 10.05.2023 | Booksy

Polecam!!! Miła atmosfera, profesjonalne podejście!

Katarzyna | 10.05.2023 | Booksy

Super profesjonalnie

Jarosław | 08.05.2023 | Booksy

Zdecydowanie polecam usługę, obsługę i Panią Karolinę Kagan, która zabieg przeprowadzała. Profesjonalne podejście, przyjemna, ciepła atmosfera. Miejsce gustownie urządzone i przyjazne. Zdecydowanie polecam :)

Iwona | 08.05.2023 | Booksy