Opinie Klientów Paparazzi Laser&Beauty w Lublinie

Jeśli szukasz najlepszej kliniki kosmetologii i medycyny estetycznej w Lublinie, to zapoznaj się z opiniami naszych Klientów. Najdziesz tutaj opinie na temat medycyny estetycznej, depilacji laserowej oraz opinie dotyczące zabiegów na twarz i ciało. Przy poszczególnych opiniach prezentujemy źródło, gdzie została dodana, dzięki temu możesz sprawdzić, że jest autentyczna.

Wspaniały zabieg! Pełen relaks, a skóra przyjemnie napięta , polecam!!

Małgorzata | 26.04.2022 | Booksy

Piękne wnętrze salonu oraz profesjonalne podejście do klienta Pani Martyny zachęcają do ponownego skorzystania z usług salonu Papparazi.Ps : na pewno wrócę :-)

Dorota | 24.04.2022 | Booksy

Laser spełnia wszystkie oczekiwania dopiero 3 zabieg a efekt jest zaskakujący.

Ewelina | 25.04.2022 | Booksy

Bardzo przyjemny zabieg, pani Paula super profesjonalna , miła atmosfera i super efekt.

Ewelina | 25.04.2022 | Booksy

Jak zawsze obsługa na najwyższym poziomie.

Anastazja | 24.04.2022 | Moment

Zabieg bezbolesny, panie bardzo miłe, wszystko profesjonalnie, polecam

Gosza | 24.04.2022 | Moment

Profesjonalizm, serdeczna atmosfera, pełen relaks.

Agnieszka | 24.04.2022 | Moment

Pani Paula jest bardzo profesjonalna, a masaż Kobido w jej wykonaniu to relax i czysta przyjemność. Polecam i sama skorzystam kolejny raz.

Iwona | 24.04.2022 | Facebook

Promującym sloganem kliniki jest hasło "Ty jesteś Gwiazdą" i faktycznie jest ono wprowadzone w życie. Wchodząc do kliniki zdecydowanie można poczuć się w centrum uwagi. Profesjonalna obsługa, najwyższej jakości, światowej klasy sprzęt, przepiękne, luksusowe wnętrza. Czego chcieć więcej? Poziom świadczonych usług oceniam na 5, jest to miejsce, do którego zdecydowanie wrócę, a wiedza która została mi przekazana zostanie ze mną na dłużej. Depilacja laserowa to zabieg, który zawsze kojarzył mi się z dyskomfortem, a dziś przekonałam się na własnej skórze, że to całkowicie bezbolesne, całkiem przyjemne doświadczenie. Zdecydowanie polecam! :)

Vanessa | 22.03.2022 | Facebook

Serdecznie polecam Panią Natalię Czychańską! Pani Natalia bardzo dba o komfort klienta w trakcie zabiegu. Podchodzi do klienta indywidulanie i z pełnym zaangażowaniem ❤ Profesjonalizm na najwyższym poziomie oraz przemiła atmosfera w czasie każdego spotkania z Panią Natalią. Widać ,że to co robi Pani Natalia to nie tylko Jej praca ale również pasja. Czuć w tym wszystkim ogromną wiedzę i doświadczenie . Zawsze chętnie doradzi w wyborze odpowiedniego zabiegu co później okazuje się strzałem w dziesiątkę. Zawsze czuję się bardzo dobrze zaopiekowana i wychodzę z uśmiechem na twarzy. Jestem bardzo zadowolona z usług Pani Natalii jak i z rezultatów jakie ze sobą niosą! Wszystko bardzo profesjonalnie i dokładnie. Przepiękne wnętrze i cudowna osoba Z przyjemnością i pełnym zaufaniem oddam się ponownie w ręce Pani Natalii! Dziękuję i do zobaczenia już niebawem?

Ewelina | 19.04.2022 | Google

Kompetencja i sympatyczna atmosfera miejsca

Urszula | 03.04.2022 | Booksy

Jestem bardzo zadowolona z salonu jak i z efektu peelingu, polecam!

Joanna | 17.04.2022 | Booksy

Pani Karolina jest profesjonalna i bardzo uprzejma. Polecam!

Małgorzata | 03.04.2022 | Booksy

Wspaniałe, eleganckie miejsce, ale przede wszystkim profesjonalne i indywidualne podejście do klienta. Jestem bardzo zadowolona z zabiegu depilacji, przede wszystkim był bezbolesny! Polecam szczerze wszystkim i pozdrawiam Paparazzi.

Magdalena | 12.12.2022 | Booksy

Profesjonalnie i bardzo miło.

Katarzyna | 24.01.2022 | Booksy

Piękne wnętrze i rewelacyjna obsługa. Polecam Panią Karolinę!

Anna | 19.02.2022 | Booksy

Kompetencja i sympatyczna atmosfera miejsca

Urszula | 03.04.2022 | Booksy

Bardzo polecam ♥️

Ewelina | 29.03.2022 | Booksy

Jestem bardzo zadowolona z wizyty i usługi w "Paparazzi laser & beauty" , Pani Weronika bardzo profesjonalnie i rzetelnie wykonała zabieg, wytłumaczyła wszystko skrupulatnie, jest osobą kompetentną, z ogromną wiedzą i doświadczeniem. Czułam się bardzo zaopiekowana. Bardzo mile spędziłam tam czas. Polecam bardzo.

Barbara | 27.03.2022 | Booksy

Fachowo, miło. Kosmetolog zawsze kompetentna, sprawdza czy przy stosowaniu danych leków pacjentka może poddać się zabiegowi.

Dorota | 27.03.2022 | Booksy