Opinie Klientów Paparazzi Laser&Beauty w Lublinie

Jeśli szukasz najlepszej kliniki kosmetologii i medycyny estetycznej w Lublinie, to zapoznaj się z opiniami naszych Klientów. Najdziesz tutaj opinie na temat medycyny estetycznej, depilacji laserowej oraz opinie dotyczące zabiegów na twarz i ciało. Przy poszczególnych opiniach prezentujemy źródło, gdzie została dodana, dzięki temu możesz sprawdzić, że jest autentyczna.

Gorąco polecam to miejsce? atmosfera bardzo przyjemna, Pani kosmetolog posiada bardzo dużą wiedzę, dokładnie opowiada o całym zabiegu, a także odpowiada na wszystkie nurtujące nas pytania :D Sam zabieg praktycznie bezbolesny i efekty widać już po pierwszym zabiegu, co ogromnie cieszy i sprawia, że nie można doczekać się kolejnych efektów. Panie z recepcji także bardzo sympatyczne, dokładnie doradzą przez telefon przed umówieniem zabiegu. Na ogromny plus również miejsca parkingowe przed kliniką, co niestety jest rzadkością w Lublinie w innych salonach kosmetycznych. Jeżeli ktoś się zastanawia to zdecydowanie polecam.

Aleksandra A. | 16.01.2023 | Google

Wizyta jak zawsze na najwyższym poziomie w przemiłej atmosferze !

Katarzyna | 13.01.2023 | Booksy

Bardzo polecam

Ewa | 13.01.2023 | Booksy

Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Mimo nieprzyjemnego zabiegu osoba go wykonująca starała się maksymalnie złagodzić nieprzyjemności.

AdamL | 13.01.2023 | Booksy

Jak zwykle rewelacja będę korzystać z usług salonu figura zupełnie się zmienia efekt rewelacja polecam

Izabela | 13.01.2023 | Booksy

Pani Natalia, jak zwykle w pełni profesjonalnie podeszła do tematu, zabieg przeprowadzony profesjonalnie i komfortowo

Emilia | 12.01.2023 | Booksy

Polecam

Justyna | 12.01.2023 | Booksy

Wszystko na najwyższym poziomie, polecam

Agnieszka | 12.01.2023 | Booksy

Wszystko w jak najlepszym porządku, obsługa jest bardzo miła i profesjonalna. Zabieg depilacji był dla mnie bezbolesny , a co najważniejsze już po pierwszym zabiegu widziałam efekty . Polecam wszystkim, zwłaszcza tym, którzy obawiają się bólu.

Gosia D. | 14.01.2023 | Google

W Lublinie przerobiłam naprawdę wiele klinik tego typu i uważam że to najlepsza klinika w mieście. To co jest dla mnie najważniejsze to zarówno jakość obsługi jak i sprzęt na którym pracują kosmetolodzy. A obie rzeczy są na najwyższym poziomie. To jest potężna różnica w efektach jak sprzęt jest z najwyższej półki- gdzie indziej efekt był widoczny po kilkunastu, kilkudziesięciu sesjach (endermologia) tutaj widać już po pierwszej serii zabiegów. Naprawdę warto!

Alicja T | 12.01.2023 | Google

Korzystam z endermologii i zabiegu na tkankę tłuszczową brzucha oraz laserowe usuwanie przebarwień posłonecznych na twarzy i jednocześnie odnowa skóry kolagenu szyja i dekolt można powiedzieć że ze względu na bardzo fachową obsługę wspaniałe odczucia estetyczne lokalu i niesamowity spokój i zawsze uśmiech na twarzach całego personelu wpadłam jak śliwka w kompot jestem z nimi od czerwca ubiegłego roku Efekty niesamowite polecam a szczególnie p Martynę z którą już prawie się zżyłam fachowa pomocna doświadczona a i do tego porównawczo ceny całkiem przyzwoite i ciągłe promocje na różne zabiegi pozwalają skorzystać z nich bardzo korzystnie cenowo Polecam z pełną odpowiedzialnością !!

Izabela M. | 10.01.2023 | Google

Zabieg był bardzo profesjonalnie przeprowadzony przez Panią Anię. Zostałam poinformowana o jego przebiegu oraz otrzymałam wyczerpujące odpowiedzi na wszystkie moje pytania. Atmosfera podczas zabiegu była bardzo miła, a efekt wow! Polecam ?

Magdalena P. | 10.01.2023 | Booksy

Zawsze sympatycznie i profesjonalnie, a efekty zabiegów świetne, polecam!

Anna O. | 10.01.2023 | Google

Efekty wykonywanych zabiegów widać już po pierwszej wizycie. Jestem bardzo zadowolona z efektów endermologii jak również depilacji laserowej. Bardzo miła, troskliwa i empatyczna obsługa dbająca o to, abym się czuła w Paparazzi jak najbardziej komfortowo. Podczas zabiegów można się zrelaksować i odprężyć. Najnowsze urządzenia w połączeniu z wiedzą i doświadczeniem Pań Kosmetolog to gwarancja, że trafiłam w najlepsze ręce. Idealnym dopełnieniem jest wystrój wnętrz, który pozwala poczuć się również wyjątkowo. Z chęcią powracam z kolejnymi zabiegami, polecam z całego serca <3 Dodatkowym atutem jest lokalizacja oraz możliwość bezproblemowego zaparkowania.

Małgorzata J. | 10.01.2023 | Google

Polecam wodorowe oczyszczanie twarzy. Korzystam regularnie :)

Krzysiek | 09.01.2023 | Google

Super miejsce. Pełen profesjonalizm. Szczególnie polecam Panią Anie wspaniała profesjonalistkę, która fachowo doradza zabiegi .

Agnieszka P. | 08.01.2023 | Google

Polecam

Rafał SS | 08.01.2023 | Google

Paparazzi to kompetentna i przemiła obsługa, świetnie dobierane zabiegi oraz nowoczesny sprzęt. Polecam szczególnie serie zabiegów, dają naprawdę znakomite efekty. Po takiej serii moja cera jest gładka i rozświetlona, zniknęło także nieprzyjemne uczucie ściągnięcia skóry z którym nie mogłam sobie poradzić od kliku lat. Jeszcze raz polecam ! :)

Agnieszka Now. | 08.01.2023 | Google

Miałam zamykane naczynka na twarzy i zabieg odmładzający na dłonie z usuwaniem plam starczych. Był to pierwszy zabieg 2 miesiące temu. Trzeba z tego co wiem ze 3 zabiegi. Efekt- rewelacyjnie zamknięte naczynka na twarzy( pozostały ze 3 na nosie, a było ich dużo i na policzkach). Dłonie z wyraźnie bledszymi przebarwieniami ( nie są już tak krępujące)i skóra wyraźnie młodsza. Wybieram się w lutym na następne zabiegi. Zrobiłam chyba za długą przerwę ale jest dobrze mimo tylko jednej wizyty. Polecam

Danuta S. | 08.01.2023 | Google

Paparazzi to miejsce gdzie zadbano o najmniejsze szczegóły. Począwszy od profesjonalnej obsługi i najnowocześniejszych urządzeń po piękne wnętrza i gabinety zabiegowe. Uwielbiam odwiedzać to miejsce i korzystać z usług Paparazzi. Dziękuję że jesteście:)

Agata K. | 08.01.2023 | Facebook