Opinie Klientów Paparazzi Laser&Beauty w Lublinie

Jeśli szukasz najlepszej kliniki kosmetologii i medycyny estetycznej w Lublinie, to zapoznaj się z opiniami naszych Klientów. Najdziesz tutaj opinie na temat medycyny estetycznej, depilacji laserowej oraz opinie dotyczące zabiegów na twarz i ciało. Przy poszczególnych opiniach prezentujemy źródło, gdzie została dodana, dzięki temu możesz sprawdzić, że jest autentyczna.

Jestem bardzo zadowolona z wizyty i usługi w "Paparazzi laser & beauty" , Pani Weronika bardzo profesjonalnie i rzetelnie wykonała zabieg, wytłumaczyła wszystko skrupulatnie, jest osobą kompetentną, z ogromną wiedzą i doświadczeniem. Czułam się bardzo zaopiekowana. Bardzo mile spędziłam tam czas. Polecam bardzo.

Barbara | 27.03.2022 | Booksy

Fachowo, miło. Kosmetolog zawsze kompetentna, sprawdza czy przy stosowaniu danych leków pacjentka może poddać się zabiegowi.

Dorota | 27.03.2022 | Booksy

Fantastyczny masaż

Agnieszka | 25.03.2022 | Booksy

Polecam, pełen profesjonalizm.

Magdalena | 24.03.2022 | Booksy

Profesjonalnie i miło, jak zwykle :)

Marzena | 22.03.2022 | Booksy

Wszystko na wysokim poziomie. Klinika nowoczesna, personel miły kompetentny, polecam zwłaszcza panią Weronikę.

Katarzyna | 19.03.2022 | Booksy

Bardzo profesjonalnie. Czysto. Bez pośpiechu. świetny sprzęt. Miejsce parkingowe. Polecam ;)

Monika | 18.03.2022 | Booksy

Masaż Kobido to ogromna przyjemność. Zabieg wykonywany przez Panią Paulę, która zrobiła go totalnie z wyczuciem. Mięśnie są odprężone, skóra napięta.

Beata | 18.03.2022 | Booksy

Genialny masaż i bardzo profesjonalna Pani Paula :)

Marzena | 18.03.2022 | Booksy

To już kolejna wizyta na depilacji. Tym razem udało się nawet zasnąć, co oznacza że depilacja jest całkowicie bezbolesna, a ja czułam się na tyle bezpiecznie i komfortowo, że relaks sam przyszedł. Z każdym kolejnym zabiegiem włosków jest zdecydowanie mniej.

Karolina | 17.03.2022 | Booksy

Zaraz po zabiegu twarz była lekko zaczerwieniona, ale po dwóch dniach wszystko wróciło do normy. Zmiany są odczuwalne i widoczne bardzo szybko, skóra jest gęstsza, gładsza, a twarz wygląda na wypoczętą. Świetny zabieg, wykonany z ogromną dbałością o wszystkie szczegóły i z życzliwością do klienta. Polecam bardzo

Agnieszka | 15.03.2022 | Booksy

Efekty widoczne do razu, naczynka zniknęły, profesjonalizm Weroniki sprawił, że to na pewno współpraca na dłużej

| 01.01.1970 |

Profesjonalne podejście i duża wiedza. Bardzo miła atmosfera . Chętnie skorzystam ponownie .

Aleksandra | 13.03.2022 | Booksy

Zabieg przeprowadzony profesjonalnie!!POLECAM

Magdalena | 12.03.2022 | Booksy

Pani Karolina jest super.

Katrine | 10.03.2022 | Booksy

Polecam bardzo miło i profesjonalnie ?

Małgorzata | 03.03.2022 | Booksy

Miła i profesjonalna obsługa zabieg który wybrałam endermolift twarzy szczerze polecam .

Urszula | 28.02.2022 | Booksy

Bardzo miła i profesjonalna obsługa, 100% polecam

Beata | 26.02.2022 | Booksy

Jak zawsze świetnie! Zabieg idealnie dostosowany do potrzeb skóry, wykonanie szybkie i bezbolesne.Efekt? Natychmiastowy! :)

Vanessa | 24.02.2022 | Booksy

Jestem bardzo zadowolona z zabiegów depilacji laserowej. Polecam. Zabieg wykonywała pani Weronika. Jest to osoba bardzo kompetentną. Ma rewelacyjne podejście do pacjentów.

Katarzyna | 20.02.2022 | Booksy