Opinie Klientów Paparazzi Laser&Beauty w Lublinie

Jeśli szukasz najlepszej kliniki kosmetologii i medycyny estetycznej w Lublinie, to zapoznaj się z opiniami naszych Klientów. Najdziesz tutaj opinie na temat medycyny estetycznej, depilacji laserowej oraz opinie dotyczące zabiegów na twarz i ciało. Przy poszczególnych opiniach prezentujemy źródło, gdzie została dodana, dzięki temu możesz sprawdzić, że jest autentyczna.

Pani doktor przesympatyczna, chętnie udziela porad, zabieg przebiegł w miłej atmosferze. Polecam!

Renata | 02.03.2024 | Booksy

Zabieg przeprowadzony profesjonalnie i w miłej atmosferze.

Małgorzata | 02.03.2024 | Booksy

Pani Aleksandra zna się na swoim fachu medycyny estetycznej, polecam.

Adameusz | 01.03.2024 | Booksy

Polecam! Profesjonalnie wykonany zabieg.

. | 07.03.2024 | Booksy

Ponownie jestem zadowolona z zabiegu, było bardzo przyjemnie i widzę efekty. Pani Natalia bardzo starannie go wykonała ! Polecam ten zabieg.

Jolanta | 02.03.2024 | Booksy

Profesjonalna i miła obsługa. Wszystko w jak najlepszym porządku, polecam Panią Anię. Bardzo dobrze potrafi dobrać rodzaj zabiegu do problemu, z którym klient się zgłasza?

Kinga | 28.02.2024 | Booksy

Bardzo miło, profesjonalnie wykonany zabieg, czy spełni moje oczekiwania? Dowiem się za jakiś czas. Pozdrawiam

Zbigniew | 28.02.2024 | Booksy

Wspaniały zabieg. Pani Ania profesjonalna, delikatna i bardzo miła.

Magda | 27.02.2024 | Booksy

Zdecydowanie polecam:) Pani Karolina pełen profesjonalizm.

Patryk | 27.02.2024 | Booksy

Polecam, jak zawsze super:)

Agnieszka | 23.02.2024 | Booksy

Profesjonalna i fachowa konsultacja oraz kompetentna obsługa.

Grzegorz | 22.02.2024 | Booksy

Wszystko ok.

Grażyna | 21.02.2024 | Booksy

Wizyta spełniła moje oczekiwania. Profesjonalne podejście i życzliwi pracownicy. Najlepszy laser w Lublinie!

Małgorzata | 21.02.2024 | Booksy

Pełen profesjonalizm. Szczerze polecam Panią Anię.

KO | 21.02.2024 | Booksy

Bardzo gorąco polecam.

Marcin | 19.02.2024 | Booksy

Polecam

Patryk | 19.02.2024 | Booksy

Polecam

Beata | 19.02.2024 | Booksy

Bardzo miłe i rzetelne podejście do młodej osoby z problemami trądzikowymi. Dokładny i szczegółowy wywiad, propozycje pielęgnacji, kosmetyków i zabiegów. Jesteśmy bardzo zadowolone, pozdrawiamy i widzimy się na zabiegu ;)

Monika | 19.02.2024 | Booksy

Konsultacja przebiegła w miłej, niekrępującej atmosferze. Ocena problemu bardzo rzeczowa i profesjonalna. Dziękuję i polecam!

Monika | 18.02.2024 | Booksy

Polecam

Justyna | 18.02.2024 | Booksy