Opinie Klientów Paparazzi Laser&Beauty w Lublinie

Jeśli szukasz najlepszej kliniki kosmetologii i medycyny estetycznej w Lublinie, to zapoznaj się z opiniami naszych Klientów. Najdziesz tutaj opinie na temat medycyny estetycznej, depilacji laserowej oraz opinie dotyczące zabiegów na twarz i ciało. Przy poszczególnych opiniach prezentujemy źródło, gdzie została dodana, dzięki temu możesz sprawdzić, że jest autentyczna.

Polecam

Ewa | 02.08.2022 | Booksy

Bardzo miła Pani na recepcji i bardzo kompetentna Pani kosmetolog. Tylko przyjemne wrażenie od wizyty :)

Sofiia Y | 30.07.2022 | Booksy

Świetny zabieg, który spowodował, że moja skóra w dniu ślubu wyglądała jak z okładki Vogue’a. Pani Weronika jak zawsze profesjonalna i przemiła. Polecam!

Paulina | 25.07.2022 | Booksy

Super miejsce, świetnie dobierane zabiegi, pani Weronika jak zawsze profesjonalna i przemiła. Bardzo polecam :)

Agnieszka | 24.07.2022 | Booksy

Godzinną wizytę w Paparazzi oceniam bardzo pozytywnie. Pani Martyna Żukowska wykonała analizę skóry twarzy, jak i próbę depilacji laserowej. Niezwykle przyjemna i kontaktowa osoba. Odpowiedziała na wszelkie moje pytania, i wyjaśniła mi kilka kwestii dotyczących stanu mojej skóry, jak i jej pielęgnacji. Nigdy nie byłam tak zaopiekowania jak u Was :) Moje obawy, niewielkie skrępowanie bardzo szybko minęły. Abym mogła skorzystać z zaproponowanych zabiegów, najpierw muszę skorzystać z opinii lekarza dermatologa z uwagi na niewielkie problemy zdrowotne które pojawiły się na skórze. Jeśli nie będzie przeciwwskazań do wybranych zabiegów, to niebawem na pewno się spotkamy :)Pozdrawiam Panią Martynę, jak i pozostały zespól Państwa Kliniki.

Kasia | 21.07.2022 | Booksy

Bardzo dobry zabieg, wykonany profesjonalnie i w miłej atmosferze

Alicja | 20.07.2022 | Booksy

Polecam

Agata | 20.07.2022 | Booksy

Bardzo profesjonalnie , miło i w pięknym otoczeniu . Pani Natalia kompetentna osoba z dużą wiedzą, przemiła osoba . Z całą pewnością będę tam z przyjemnością wracać. Szczerze polecam.

Dorota | 19.07.2022 | Booksy

Serdecznie polecam zabiegi w Paparazzi! Miałam przyjemność zrealizować pakiet 16 endermologii, w większości wykonanych przez Panią Natalię Czychańską. Efekty zabiegów- powyżej oczekiwań. Wizyty to była czysta przyjemność, pełen profesjonalizm i ogromna życzliwość

Ola | 19.07.2022 | Booksy

Jestem bardzo zadowolona z wizyty, Pani Martyna rozwiała wszystkie moje wątpliwości i odpowiedziała na wszystkie pytania. Polecam :)

Ilona J | 19.07.2022 | Booksy

Wizyta bardzo przyjemna jak każda zresztą. Pani Natalia która wykonuje mi zabiegi jest przesympatyczną, uroczą osobą. Poza fantastycznym team’em na uwagę zasługują także wnętrza. Elegancko, przestronnie jednocześnie przytulnie. Serdecznie polecam

Aleksandra | 15.07.2022 | Booksy

Miła atmosfera i jak zawsze profesjonalna obsługa. Zabieg bardzo skuteczny - od razu zauważyłam poprawę owalu twarzy! Skóra jest gładka i napięta

Anna P | 15.07.2022 | Booksy

Polecam

KLAUDIA | 14.07.2022 | Booksy

Super wizyta, bardzo profesjonalna obsługa, udziela rzetelnych informacji. Na pewno skorzystam z usług

Angela | 14.07.2022 | Booksy

Polecam

Lusi | 13.07.2022 | Booksy

Najlepszy kosmetolog ever !!!

Elena T. | 13.07.2022 | Booksy

Bardzo przyjemny zabieg. Kosmetolog bardzo profesjonalna, miła.

Alicja | 09.07.2022 | Booksy

Skuteczny zabieg i uprzejma profesjonalna obsługa sprawiają, że na pewno będę wracać.

Gosia | 09.07.2022 | Booksy

Jak zawsze bardzo profesjonalna i miła obsługa! :)

Anna P | 05.07.2022 | Booksy

Polecam

Karolina | 04.07.2022 | Booksy