Opinie Klientów Paparazzi Laser&Beauty w Lublinie

Jeśli szukasz najlepszej kliniki kosmetologii i medycyny estetycznej w Lublinie, to zapoznaj się z opiniami naszych Klientów. Najdziesz tutaj opinie na temat medycyny estetycznej, depilacji laserowej oraz opinie dotyczące zabiegów na twarz i ciało. Przy poszczególnych opiniach prezentujemy źródło, gdzie została dodana, dzięki temu możesz sprawdzić, że jest autentyczna.

Profesjonalizm, kompleksowe, holistyczne podejście to cechy, które wyróżniają tę klinikę. Wrócę na pewno na kolejne zabiegi.

Paulina | 04.02.2022 | Booksy

Piękne miejsce , super obsługa pełen profesjonalizm już nie mogę się doczekać kolejnej wizyty.

Ewelina | 29.01.2022 | Booksy

Szeroki zakres zabiegów, wiedza, doświadczenie i profesjonalizm. Bardzo miła obsługa. Polecam!

Iwona | 28.01.2022 | Booksy

Jestem zadowolony polecam każdemu miło, komfortowo i co najważniejsze z efektem

Nikson | 05.02.2022 | Moment

To mój pierwszy zabieg medycny estetycznej i jestem zachwycona! Efekt widoczny już po 7 dniach od wykonania Botoksu. Zmarszczki na czole zostały usunięte w subtelny sposób. Polecam każdemu, kto oczekuje szybkiego efektu.

Patrycja | 05.02.2022 | Moment

Polecam. Już po pierwszym zabiegu widoczne efekty. Ważne również podejście do pacjenta Pani Weroniki. Jest profesjonalna i bardzo miła.

Katarzyna | 05.02.2022 | Moment

Miła i profesjonalna obsługa. Gabinet godny polecenia.

Justyna | 04.02.2022 | Moment

Polecam. Bardzo sympatyczna i bardzo miła obsługa. Z przyjemnością wrócę.

Ania | 04.02.2022 | Moment

Profesjonalizm, kompleksowe, holistyczne podejście to cechy, które wyróżniają tę klinikę. Wrócę na pewno na kolejne zabiegi.

Paulina | 04.02.2022 | Moment

Ciekawa alternatywa dla masaży ręcznych na twarz. Taki masaż hi-tech :-)

Kasia | 03.03.2022 | Moment

Profesjonalnie wykonany zabieg depilacji w przyjaznej atmosferze. Bezbolesny i skuteczny.

Emilia | 02.02.2022 | Moment

Wszystko na najwyższym poziomie. Nowoczesny sprzęt. Personel miły i zaangażowany w pracę. Bez pośpiechu, pełna opieka nad klientem.

Agnes | 31.01.2022 | Moment

Piękne miejsce , super obsługa pełen profesjonalizm ?już nie mogę się doczekać kolejnej wizyty

Ewelina | 29.01.2022 | Moment

Szeroki zakres zabiegów, wiedza, doświadczenie i profesjonalizm. Bardzo miła obsługa. Polecam!

Iwona | 28.01.2022 | Moment

Polecam, profesjonalna i konkretna konsultacja, przygotowany plan zabiegów. Jestem już po pierwszym zabiegu i zmarszczki na czole po prostu zniknęły!

Karol | 28.01.2022 | Moment

Bardzo ładne miejsce, przemiła i profesjonalna obsługa. Pani Weronika, która wykonywała zabieg, zadbała o wszystko żebym czuła się komfortowo. Jeżeli chodzi o sam zabieg to już kilka dni po nim widać i czuć różnicę. Skóra jest rozjaśniona i ma jednolity kolor. Dzięki zabiegowi pozbyłam się uczucia suchej i ściągniętej skóry twarzy. Świetne miejsce, polecam

Agnieszka | 23.01.2022 | Moment

Już na wejściu przemiła, otwarta obsługa:) Uśmiechnięta, śliczna kobieta , zajmuje się klientką jak najlepszą przyjaciółką:) Prześliczne, stylowe i nowoczesne wnętrze. Sam zabieg nie trwa długo, bezbolesny:) Była to moja pierwsza i z pewnością nie ostatnia wizyta. Polecam:)

Agnieszka | 23.01.2022 | Moment

Jedno słowo: Rewelacja! Na recepcji przywitała mnie Pani Natalia (chyba dobrze pamiętam), która mimo tego, że pojawiłam się dużo wcześniej zaopiekowała się mna ;)Pierwsze wrażenie, ogromna wiedza co jest najważniejsze w takim miejscu i niestety w dalszym ciagu żadko spotykane! Pyszna kawa, dodatkowa usługa, która nie była zaplanowana wcześniej- wszystko na plus. W gabinecie zajęła się mna Pani Martyna, która znała odpowiedź na każde pytanie, wszystko dokładnie mi wytłumaczyła krok po kroku w zrozumiały sposób.Zabieg depilacji- całkowicie bezbolesny, a wcześniej miałam bardzo niemiłe doświadczenie z laserem, stad moja próbna wizyta w innym gabinecie :)Podsumowujac: przemiła atmosfera, zadbanie o klienta, nowoczesny sprzęt, fachowość oraz oczywiście piękne wnętrza! Wszystkim bardzo polecam :)

Sylwia | 20.01.2022 | Moment

Bardzo profesjonalne podejście do klienta.

Marta | 18.01.2022 | Moment

Zabieg wykonany na najwyższym poziomie, wyszłam bardzo zadowolona i zrelaksowana, miła i profesjonalna obsługa.

Barbara | 14.01.2022 | Moment