Opinie Klientów Paparazzi Laser&Beauty w Lublinie

Jeśli szukasz najlepszej kliniki kosmetologii i medycyny estetycznej w Lublinie, to zapoznaj się z opiniami naszych Klientów. Najdziesz tutaj opinie na temat medycyny estetycznej, depilacji laserowej oraz opinie dotyczące zabiegów na twarz i ciało. Przy poszczególnych opiniach prezentujemy źródło, gdzie została dodana, dzięki temu możesz sprawdzić, że jest autentyczna.

Zabieg CLEARLIFT to moje zbawienie! Nigdy nie miałam tak pięknej skóry jak po tym zabiegu, jestem pod ogromnym wrażeniem, że takie cuda naprawdę się dzieją , nie mogłabym pominąć oczywiście wspaniałych specjalistów, dzięki którym takie cuda się tworzą- bezkonkurencyjność w branży to chyba idealne określenie. DZIĘKUJĘ!

Dominika T | 21.12.2022 | Booksy

Wspaniale

Dorota P | 19.12.2022 | Booksy

Wizyta jak zawsze w bardzo miłej atmosferze, z pełną i rzetelną informacją o zabiegu. Bardzo polecam.

Ewid | 19.12.2022 | Booksy

Zabieg wykonany profesjonalnie i w przyjemnej, kameralnej atmosferze - zgodnie z moimi oczekiwaniami.

Alicja | 18.12.2022 | Booksy

Wizyta kolejny raz przebiegała w bardzo miłej atmosferze. Pani Weronika bardzo cierpliwie odpowiadała na wszystkie moje pytania przed zabiegiem. Podczas zabiegu zapowiadała każdy kolejny krok, co dawało mi poczucie bezpieczeństwa. Bardzo dziękuję. Do zobaczenia.

Bożena | 17.12.2022 | Booksy

Profesjonalnie. Miło, z pełnym zaangażowaniem.

MarKo | 17.12.2022 | Booksy

Jak zwykle rewelacja zabiegi wykonywane z ogromnym zaangażowaniem pełna profesja polecam.

Izabela | 17.12.2022 | Booksy

Polecam

Dorota | 17.12.2022 | Booksy

Z wielką przyjemnością napiszę jeszcze raz gdyż jestem bardzo zadowolona z konsultacji u pani dr Aleksandry, która w sposób niezwykle przystępny, z uśmiechem i dużą cierpliwością wytłumaczyła mi szczegóły zabiegów, doradziła w wyborze najlepszej dla mnie opcji.To niezwykle cenne, gdyż mogłam dowiedzieć się wielu rzeczy i "rozwiać " swoje wątpliwości i to w tak miły sposób. Kolejna wizyta z dr Aleksandrą i panią Natalią była również bardzo przyjemna. Pani Natalia opowiedziała szczegółowo mi o zabiegach wskazanych dla mnie wcześniej, na które mam nadzieję niedługo się wybiorę. Atmosfera przemiła i do zobaczenia wkrótce.

Agnieszka | 15.12.2022 | Booksy

Jak zwykle profesjonalnie i przyjemnie

Jagoda | 15.12.2022 | Booksy

Zabieg bezbolesny a Pani Ania pełna profeska, zapewniła atmosferę, że nie czułam się skrępowana, gorąco polecam, jestem mega zadowolona i wracam po jeszcze...

Dorota | 15.12.2022 | Booksy

Pani Ania bardzo profesjonalnie a zarazem ciepło podchodzi do klientek. Zero stresu i dyskomfortu. Polecam serdecznie

Luiza | 15.12.2022 | Booksy

Polecam

B | 15.12.2022 | Booksy

Bardzo miła i profesjonalna Pani kosmetolog.

Barbara | 14.12.2022 | Booksy

Polecam

Dorota | 14.12.2022 | Booksy

Przekonałam trzy znajome, namówiłam już rodzinkę, Biegną już do Paparazzi - poznać Panią Karolinkę. Na początek konsultacji, potem miła depilacja. Wszyscy gładcy (nie goleni), chodzą wręcz rozanieleni. Jeździsz Fiatem? Tico? Mazdą? Tutaj zawsze jesteś Gwiazdą. Dla Nich nie ma to znaczenia, nikt nikogo nie ocenia. Sam wypróbuj, przyjdź koniecznie by się poczuć wprost bajecznie.

Yolanta | 14.12.2022 | Booksy

Polecam

Klaudia | 12.12.2022 | Booksy

Depilacja przebiegła szybko i przyjemnie. To było dla mnie bardzo pozytywne zaskoczenie. Wykonywałam depilacje lata temu w innych klinikach i mam porównanie. Atmosfera w Paparazzi jest niepowtarzalna. W żadnym z dotychczas odwiedzonych miejsc nie zostałam tak dopieszczona. Już samo wnętrze zachwyca, a Panie pracujące w Paparazzi są życzliwe i bardzo profesjonalne, co znacznie ułatwia powierzenie im niekiedy wstydliwego problemu.

Agata | 12.12.2022 | Booksy

Depilacja jak zawsze wykonana sprawnie i dokładnie oraz w bardzo miłej atmosferze. Twarz po zabiegu z użyciem kwasu oczyszczona, odżywiona i rozświetlona. Serdecznie polecam zabiegi u przemiłej Pani Ani.

Małgorzata | 12.12.2022 | Booksy

Bardzo miło bezboleśnie i profesjonalnie

Rafał | 12.12.2022 | Booksy