Opinie Klientów Paparazzi Laser&Beauty w Lublinie

Jeśli szukasz najlepszej kliniki kosmetologii i medycyny estetycznej w Lublinie, to zapoznaj się z opiniami naszych Klientów. Najdziesz tutaj opinie na temat medycyny estetycznej, depilacji laserowej oraz opinie dotyczące zabiegów na twarz i ciało. Przy poszczególnych opiniach prezentujemy źródło, gdzie została dodana, dzięki temu możesz sprawdzić, że jest autentyczna.

Bardzo miła kompetentna kosmetolog

Lidia | 05.02.2024 | Booksy

Polecam

Karolina | 05.02.2024 | Booksy

Polecam

Sylwia | 03.02.2024 | Booksy

Bardzo profesjonalnie i merytorycznie.

Diana | 02.02.2024 | Booksy

Polecam

Sławek | 02.02.2024 | Booksy

Polecam

Katarzyna | 31.01.2024 | Booksy

Wszystko super, jestem bardzo zadowolona z wizyty, profesjonalne podejście do klienta

Emilia | 30.01.2024 | Booksy

Miło, profesjonalnie, bezbolesna depilacja, wizyta idealna

Magdalena | 30.01.2024 | Booksy

Profesjonalne podejście, jestem bardzo zadowolona. Polecam!

Magda | 30.01.2024 | Booksy

Zabieg wykonany dokładnie a Pani Anna bardzo kompetentna, kontaktowa i pomocna. Jestem zadowolona z wizyty

Patrycja | 30.01.2024 | Booksy

Pani Doktor to przemiła osoba, bardzo spokojnie i dokładnie wszystko tłumaczy. Duży profesjonalizm i kultura osobista. Pani Doktor stawia na delikatną nie przerysowaną poprawę urody.Niweluje to co trzeba, podkreśla atuty. Jestem bardzo zadowolina

Beata | 29.01.2024 | Booksy

Przepiękne miejsce, pełna profesjonalizmu przemiła obsługa

Iwona | 28.01.2024 | Booksy

Gorąco polecam zabieg osocza bogatopłytkowego u Pani doktor Oli :)

Ania | 27.01.2024 | Booksy

Wizyta jak zawsze na najwyższym poziomie. Produkty wykorzystywane podczas zabiegu pachną obłędnie. Pani Karolina dbała by każdy etap zabiegu był komfortowy, opowiada co będzie się działo, co pozwala poczuć się bezpiecznie. Dodatkowo umila czas przemiłą rozmową :) Nie mogę się doczekać kolejnej wizyty!

Monika | 27.01.2024 | Booksy

Wizyta przebiegła miło i profesjonalnie. Bardzo mila atmosfera począwszy od recepcji. Polecam! :)

Małgorzata | 25.01.2024 | Booksy

Pełen profesjonalizm, ogromną wiedzą i wspaniała atmosfera.

Agata | 25.01.2024 | Booksy

Pani Paulina bardzo sympatyczna i kontaktowa osoba. Z zabiegu i efektów jestem bardzo zadowolony.

Marcin | 23.01.2024 | Booksy

Super, idealnie najlepsze miejsce w Lublinie...W dniu,w którym mam endermologię, wiem, że będzie to godzina prawdziwego relaksu...a wszystko dzięki profesjonalności Pani Karoliny?...Pozdrawiam cały zespół Paparazzi...?.

Ewa | 23.01.2024 | Booksy

Bardzo sympatyczna Pani zrobiła mi profesjonalny zabieg.

Grażyna | 23.01.2024 | Booksy

Odwiedziłam niedawno gabinet. Pani Karolina okazała się nie tylko profesjonalną specjalistką, ale także osobą o niesamowitej empatii i troskliwości. Już od momentu wejścia do gabinetu czułam się komfortowo. Pani Karolina przekazała mi jasne informacje na temat samego zabiegu, wyjaśniając każdy krok i odpowiadając na wszystkie moje pytania. Jej podejście było bardzo holistyczne, co sprawiło, że czułam się pewnie i zaufałam całkowicie profesjonalizmowi. Pani Karolina wykazała się nie tylko wiedzą teoretyczną, ale także praktycznym doświadczeniem, co przełożyło się na moje pozytywne doznania. Po zabiegu czułam się odprężona.. Dodatkowo, atmosfera w gabinecie była bardzo przyjemna, co zdecydowanie wpłynęło na ogólne wrażenia z wizyty. Pani Karolina zadbała o każdy detal, by stworzyć miejsce sprzyjające relaksowi i regeneracji. Podsumowując, wizyta u pani Karoliny w gabinecie była dla mnie nie tylko pozytywnym doświadczeniem, ale także skutecznym zabiegiem, który przyniósł odczuwalne rezultaty. Polecam usługi pani Karoliny każdemu, kto poszukuje profesjonalnej i empatycznej kosmetolog.

Magdalena | 22.01.2024 | Booksy