Opinie Klientów Paparazzi Laser&Beauty w Lublinie

Jeśli szukasz najlepszej kliniki kosmetologii i medycyny estetycznej w Lublinie, to zapoznaj się z opiniami naszych Klientów. Najdziesz tutaj opinie na temat medycyny estetycznej, depilacji laserowej oraz opinie dotyczące zabiegów na twarz i ciało. Przy poszczególnych opiniach prezentujemy źródło, gdzie została dodana, dzięki temu możesz sprawdzić, że jest autentyczna.

Przyjemnie, bezboleśnie i komfortowo:)

Agnieszka | 19.02.2022 | Booksy

Serdecznie polecam zabieg laserowy. Cała procedura jest zupełnie bezbolesna i mega komfortowa. Pani Martyna jest bardzo kompetentna i fachowa w swoim zawodzie. Niezwykle ciepła i przyjacielska atmosfera stworzona podczas konsultacji i zabiegu sprawia, że chce się wracać do tego miejsca.

| 01.01.1970 |

Serdeczne polecam masaż kobido jako ogromny relaks a jednocześnie super lifting i odnowę dla skóry. Pani Paula jest bardzo profesjonalną specjalistką i jednocześnie niezwykle ciepłą osobą. Myślę, że ten masaż warto wykupić także dla bliskiej osoby...

Aleksandra | 18.02.2022 | Booksy

Super miejsce, rewelacyjne i fachowe podejście, spędziłam w salonie 2 godziny w towarzystwie wspaniałej, ciepłej i uśmiechniętej Pani kosmetolog Weronice. Zadbała o moje dobre samopoczucie i niesamowite odprężenie za co bardzo dziękuję. Drogie Panie! Warto odwiedzić to miejsce i poczuć się wyjątkowo.

Anna | 18.02.2022 | Booksy

Profesjonalnie, obsługa na najwyższym poziomie. Piękne wnętrza! Na pewno tu wrócę.

Zosia | 14.02.2022 | Booksy

Observ520x pozwolił mi lepiej poznać moją skórę, zrozumieć procesy, które się w niej dzieją oraz przygotować Beauty Plan :) Bardzo miła wizyta, według mnie niezbędna przed rozpoczęciem jakichkolwiek zabiegów estetycznych.

Anna | 11.02.2022 | Booksy

Bardzo profesjonalna obsługa, kompletne informacje o zaleceniach przed i po zabiegiem.

Anna | 11.02.2022 | Booksy

Bardzo miła atmosfera już od początku wizyty. Personel na najwyższym poziomie. Więcej będę mógł napisać po zabiegach.

Marcin | 10.02.2022 | Booksy

Profesjonalne podejście.

Aga | 10.02.2022 | Booksy

Bardzo profesjonalnie przeprowadzony zabieg, wszystko dokładnie wyjaśnione, sam zabieg bezbolesny.

Alina | 10.02.2022 | Booksy

Piękny i nowoczesny salon z obsługa na najwyższym poziomie, polecam.

Monika | 07.02.2022 | Booksy

Fachowo przeprowadzony zabieg i smaczna kawa.

Dorota | 07.02.2022 | Booksy

Czwarty zabieg z serii i to jest moment, kiedy widzę największy efekt! Realnie już po 3 zabiegu zacząłem widzieć efekty, a po czwartym jest zdecydowana różnica!! Podbródek znacząco się zmniejszył. Jak dla mnie r e w e l a c j a!

Karol | 07.04.2022 | Booksy

Bardzo miło, profesjonalnie, piękne wnętrza, wspaniała obsługa

Katarzyna | 07.02.2022 | Booksy

Bardzo miła profesjonalna obsługa.Duzo przydatnych informacji dotyczących pielęgnacji domowej i stosowanych kosmetyków. Jestem bardzo zadowolona i szczerze polecam.

Teresa | 07.02.2022 | Booksy

Pani Ania jak zawsze perfekcyjna. Polecam!

M. | 07.02.2022 | Booksy

Dokładny wywiad, miła atmosfera, pełen profesjonalizm. Depilacja niemal zupełnie bezbolesna. Odczuwalne są jedynie bardzo delikatne ukłucia.

Izabela | 06.02.2022 | Booksy

Polecam. Już po pierwszym zabiegu widoczne efekty. Ważne również podejście do pacjenta Pani Weroniki. Jest profesjonalna i bardzo miła.

Katarzyna | 05.02.2022 | Booksy

Miła i profesjonalna obsługa. Gabinet godny polecenia,

Justyna | 04.02.2022 | Booksy

Polecam. Bardzo sympatyczna i bardzo miła obsługa. Z przyjemnością wrócę.

Ania | 04.02.2022 | Booksy