Opinie Klientów Paparazzi Laser&Beauty w Lublinie

Jeśli szukasz najlepszej kliniki kosmetologii i medycyny estetycznej w Lublinie, to zapoznaj się z opiniami naszych Klientów. Najdziesz tutaj opinie na temat medycyny estetycznej, depilacji laserowej oraz opinie dotyczące zabiegów na twarz i ciało. Przy poszczególnych opiniach prezentujemy źródło, gdzie została dodana, dzięki temu możesz sprawdzić, że jest autentyczna.

Super zabieg. Polecam

Katarzyna | 05.11.2022 | Booksy

Polecam

Marzena | 04.11.2022 | Booksy

Polecam

Jolanta | 03.11.2022 | Booksy

Bardzo przyjemny zabieg, efekty odczuwalne i widoczne od razu, bardzo profesjonalnie wykonany zabieg przez przemiłą Panią Anię. Na pewno wrócę na kolejne zabiegi, dla mnie to chwila luksusu i relaksu w zabieganym świecie.

Małgosia | 01.11.2022 | Booksy

Bardzo dziękuje za przemiłą atmosferę i profesjonalne wykonanie zabiegu

Agata | 01.11.2022 | Booksy

Polecam zabiegi endermologii ...wykonane w paparazzi na najwyższym poziomie...a jeszcze przez Panią Karolinę...to już relaks w pełnym wymiarze... Ciało lekkie, zrelaksowane. Warto!

Ewa | 01.11.2022 | Booksy

Polecam

B | 01.11.2022 | Booksy

Profesjonalna obsługa, zabieg przyjemny, bardzo dokładne informacje kosmetyczki przygotowujące do zabiegu, miła, sympatyczna atmosfera.

Alicja | 29.10.2022 | Booksy

Jak zwykle pełen profesjonalizm, p.Weronika indywidualnie podchodzi do klienta i zabiegi wykonuje z pełną precyzją. Polecam ten salon każdemu kto jest wymagający.

Aga | 29.10.2022 | Booksy

Polecam

Julia | 29.10.2022 | Booksy

Bardzo podoba mi się efekt sesji laserowych. Przed zabiegami miałam problem z wrastającymi włoskami. Teraz nie ma takiego problemu. Laser jest bezbolesny. Polecam.

Tetiana | 28.10.2022 | Booksy

Z taką opieką i profesjonalizmem, życzliwą obsługą i zainteresowaniem, nawet trochę bolesny zabieg Dermapenem nie jest straszny. Najwspanialsze miejsce do dbania o siebie.

Paweł G | 27.10.2022 | Booksy

Polecam

Marzena | 26.10.2022 | Booksy

Polecam

Magda | 26.10.2022 | Booksy

Polecam

Danuta | 25.10.2022 | Booksy

Polecam

jos | 25.10.2022 | Booksy

Miła obsługa, profesjonalne i rzeczowe wyjaśnienie wszelkich aspektów zabiegu. Miejsce godne polecenia!

Ewelina | 25.10.2022 | Booksy

Polecam

B | 25.10.2022 | Booksy

Polecam

Ewelina | 24.10.2022 | Booksy

Zawsze miła i profesjonalna obsługa. Polecam

Momel | 23.10.2022 | Booksy