Opinie Klientów Paparazzi Laser&Beauty w Lublinie

Jeśli szukasz najlepszej kliniki kosmetologii i medycyny estetycznej w Lublinie, to zapoznaj się z opiniami naszych Klientów. Najdziesz tutaj opinie na temat medycyny estetycznej, depilacji laserowej oraz opinie dotyczące zabiegów na twarz i ciało. Przy poszczególnych opiniach prezentujemy źródło, gdzie została dodana, dzięki temu możesz sprawdzić, że jest autentyczna.

Polecam salon. Miła obsługa począwszy od recepcji do osoby wykonującej zabieg. Przy pierwszej depilacji laserowej zostałam bardzo dokładnie poinformowana o wszystkich aspektach samego zabiegu aż do postępowania po wykonaniu depilacji. Przyjazna atmosfera i brak poczucia krępacji daje poczucie bycia bardzo zaopiekowanym i po prostu dobrze potraktowanym. Polecam każdemu, kto jeszcze się waha :)

Sara | 06.07.2023 | Google

Polecam

. | 10.07.2023 | Booksy

Z całego serca polecam depilacje laserową z Panią Anią. Jest ona przemiła, działa skutecznie ale i z wyczuciem i nawet bikini z nią nie takie straszne.

. | 10.07.2023 | Booksy

Polecam!!! Zabieg przeprowadzony profesjonalnie i w miłej atmosferze ?

. | 07.07.2023 | Booksy

Najwyższa jakość :)

. | 24.06.2023 | Booksy

Zabieg najlepszy jaki do tej pory mialam. Ampułki mam kolejny raz dobrane stosownie do problemów danego miejsca. Zaraz wracam znowu :)

. | 13.06.2023 | Booksy

Polecam

. | 09.06.2023 | Booksy

Bardzo polecam!

. | 26.05.2023 | Booksy

Jak zawsze wizyta w gabinecie przebiegła bardzo przyjemnie. Pani Natalia bardzo miła i profesjonalna.

Emilia | 10.07.2023 | Booksy

Wizyta zgodna z oczekiwaniami. Pani Magda bardzo profesjonalna i pomocna.

Emilia | 03.07.2023 | Booksy

Jestem bardzo zadowolona z efektów. Polecam!

Małgorzata | 02.07.2023 | Booksy

Pani Doktor bardzo sympatyczna, wszystko dokładnie wyjaśniła. Czekamy teraz na efekty podanego botoksu na bruksizm. Przepiękny salon, aż chce się wracać :)

Iza | 29.06.2023 | Booksy

Jest jeszcze lepiej niż zakładałem! Na każdym etapie zabiegu Pani Paulina informowała co następuje w kolejnych jego etapach. Sama wizyta przeprowadzona bardzo szybko i sprawnie.

Rafał | 29.06.2023 | Booksy

Wszystko bez zarzutu

W | 29.06.2023 | Booksy

Wszystko w jak najlepszym porządku. Bardzo sympatyczna atmosfera, wszystko dokładnie wytłumaczone zarówno przed zabiegiem jak i po.

Kinga | 28.06.2023 | Booksy

Przyjemnie, bezboleśnie i w bardzo miłej atmosferze. Polecam!!!

Wioletta | 27.06.2023 | Booksy

Super profesjonalny zabieg. Przeprowadzony sprawnie i z pełnym wytłumaczeniem. Czuję się zaopiekowana. Pani Paulina jest bardzo miła i pomocna.

Agnieszka | 26.06.2023 | Booksy

Polecam! Pani Natalia jak zawsze profesjonalnie wykonała zabieg. Skóra po zabiegu była odczuwalnie gładsza.

Kinga | 26.06.2023 | Booksy

Pani Paulina jest fantastyczna - zabieg wykonany bardzo fachowo, wszystko rzeczowo wytłumaczone.

Agnieszka | 24.06.2023 | Booksy

Bardzo rzeczowa konsultacja, profesjonalne podejście. Polecam ♥️

Małgorzata | 22.06.2023 | Booksy