Opinie Klientów Paparazzi Laser&Beauty w Lublinie

Jeśli szukasz najlepszej kliniki kosmetologii i medycyny estetycznej w Lublinie, to zapoznaj się z opiniami naszych Klientów. Najdziesz tutaj opinie na temat medycyny estetycznej, depilacji laserowej oraz opinie dotyczące zabiegów na twarz i ciało. Przy poszczególnych opiniach prezentujemy źródło, gdzie została dodana, dzięki temu możesz sprawdzić, że jest autentyczna.

Wizyta bez najmniejszych zastrzeżeń. Profesjonalne podejście do klienta. Zabieg wykonany bez bólowo. Salon bardzo ładny.

Monika | 01.05.2022 | Booksy

Bardzo miła i profesjonalna obsługa.

Małgorzata | 30.04.2022 | Booksy

Wspaniały zabieg! Pełen relaks, a skóra przyjemnie napięta , polecam!!

Małgorzata | 26.04.2022 | Booksy

Piękne wnętrze salonu oraz profesjonalne podejście do klienta Pani Martyny zachęcają do ponownego skorzystania z usług salonu Papparazi.Ps : na pewno wrócę :-)

Dorota | 24.04.2022 | Booksy

Laser spełnia wszystkie oczekiwania dopiero 3 zabieg a efekt jest zaskakujący.

Ewelina | 25.04.2022 | Booksy

Bardzo przyjemny zabieg, pani Paula super profesjonalna , miła atmosfera i super efekt.

Ewelina | 25.04.2022 | Booksy

Jak zawsze obsługa na najwyższym poziomie.

Anastazja | 24.04.2022 | Moment

Zabieg bezbolesny, panie bardzo miłe, wszystko profesjonalnie, polecam

Gosza | 24.04.2022 | Moment

Profesjonalizm, serdeczna atmosfera, pełen relaks.

Agnieszka | 24.04.2022 | Moment

Pani Paula jest bardzo profesjonalna, a masaż Kobido w jej wykonaniu to relax i czysta przyjemność. Polecam i sama skorzystam kolejny raz.

Iwona | 24.04.2022 | Facebook

Promującym sloganem kliniki jest hasło "Ty jesteś Gwiazdą" i faktycznie jest ono wprowadzone w życie. Wchodząc do kliniki zdecydowanie można poczuć się w centrum uwagi. Profesjonalna obsługa, najwyższej jakości, światowej klasy sprzęt, przepiękne, luksusowe wnętrza. Czego chcieć więcej? Poziom świadczonych usług oceniam na 5, jest to miejsce, do którego zdecydowanie wrócę, a wiedza która została mi przekazana zostanie ze mną na dłużej. Depilacja laserowa to zabieg, który zawsze kojarzył mi się z dyskomfortem, a dziś przekonałam się na własnej skórze, że to całkowicie bezbolesne, całkiem przyjemne doświadczenie. Zdecydowanie polecam! :)

Vanessa | 22.03.2022 | Facebook

Serdecznie polecam Panią Natalię Czychańską! Pani Natalia bardzo dba o komfort klienta w trakcie zabiegu. Podchodzi do klienta indywidulanie i z pełnym zaangażowaniem ❤ Profesjonalizm na najwyższym poziomie oraz przemiła atmosfera w czasie każdego spotkania z Panią Natalią. Widać ,że to co robi Pani Natalia to nie tylko Jej praca ale również pasja. Czuć w tym wszystkim ogromną wiedzę i doświadczenie . Zawsze chętnie doradzi w wyborze odpowiedniego zabiegu co później okazuje się strzałem w dziesiątkę. Zawsze czuję się bardzo dobrze zaopiekowana i wychodzę z uśmiechem na twarzy. Jestem bardzo zadowolona z usług Pani Natalii jak i z rezultatów jakie ze sobą niosą! Wszystko bardzo profesjonalnie i dokładnie. Przepiękne wnętrze i cudowna osoba Z przyjemnością i pełnym zaufaniem oddam się ponownie w ręce Pani Natalii! Dziękuję i do zobaczenia już niebawem?

Ewelina | 19.04.2022 | Google

Kompetencja i sympatyczna atmosfera miejsca

Urszula | 03.04.2022 | Booksy

Jestem bardzo zadowolona z salonu jak i z efektu peelingu, polecam!

Joanna | 17.04.2022 | Booksy

Pani Karolina jest profesjonalna i bardzo uprzejma. Polecam!

Małgorzata | 03.04.2022 | Booksy

Wspaniałe, eleganckie miejsce, ale przede wszystkim profesjonalne i indywidualne podejście do klienta. Jestem bardzo zadowolona z zabiegu depilacji, przede wszystkim był bezbolesny! Polecam szczerze wszystkim i pozdrawiam Paparazzi.

Magdalena | 12.12.2022 | Booksy

Profesjonalnie i bardzo miło.

Katarzyna | 24.01.2022 | Booksy

Piękne wnętrze i rewelacyjna obsługa. Polecam Panią Karolinę!

Anna | 19.02.2022 | Booksy

Kompetencja i sympatyczna atmosfera miejsca

Urszula | 03.04.2022 | Booksy

Bardzo polecam ♥️

Ewelina | 29.03.2022 | Booksy