Opinie Klientów Paparazzi Laser&Beauty w Lublinie

Jeśli szukasz najlepszej kliniki kosmetologii i medycyny estetycznej w Lublinie, to zapoznaj się z opiniami naszych Klientów. Najdziesz tutaj opinie na temat medycyny estetycznej, depilacji laserowej oraz opinie dotyczące zabiegów na twarz i ciało. Przy poszczególnych opiniach prezentujemy źródło, gdzie została dodana, dzięki temu możesz sprawdzić, że jest autentyczna.

Zabieg przeprowadzony profesjonalnie i w miłej atmosferze . Polecam Panią Anię!

Agata | 19.11.2022 | Booksy

Jestem bardzo zadowolona z zabiegu, ale również z profesjonalnego podejścia Pani Ani, która jak zwykle rozwiała wszystkie moje wątpliwości i doradziła jak postępować po wizycie by utrzymać efekt zabiegu.

Magdalena | 18.11.2022 | Booksy

Polecam

Justyna | 18.11.2022 | Booksy

Polecam bardzo serdecznie. Byłam na próbie laserowej. Pani Natalia wszystko mi wytłumaczyła i powiedziała o przebiegu zabiegu. Wszystko przebiegało w bardzo miłej atmosferze i bezboleśnie. Jestem pod dużym wrażeniem wiedzy pani Natalii oraz jej umiejętności. Po konsultacji zdecydowałam się wykupić serie zabiegów i na pewno będę wracać nie raz.

Aleksandra | 18.11.2022 | Booksy

Jak najbardziej polecam Paparazzi. Podejście do klienta indywidualne, bardzo uprzejme i przede wszystkim uśmiechnięte Panie z recepcji. Będąc tam czułam że trafiłam w dobre miejsce i ręce Dr.Aleksandry Bogaczewicz.

Kaya | 18.11.2022 | Booksy

Polecam

Jolanta | 18.11.2022 | Booksy

Wszystko profesjonalnie , polecam.

Krzysiek | 18.11.2022 | Booksy

Profesjonalnie, miło i skutecznie

Małgorzata | 17.11.2022 | Booksy

Polecam

Jolanta | 17.11.2022 | Booksy

Polecam

Klaudia | 17.11.2022 | Booksy

Jestem bardzo zadowolona za zabiegu, a Pani Karolina to prawdziwa profesjonalistka. Bardzo polecam!

Ewa | 17.11.2022 | Booksy

Jestem bardzo zadowolona zarówno z pracy recepcji jak i samego zabiegu. Panie na wejściu zawsze uśmiechnięte, bardzo miłe i pomocne. Pani Natalia, która wykonuje mi zabiegi jest osobą spokojną, cierpliwą, zawsze dokładna i skrupulatna, bez problemu wszystko wyjaśnia, każdy zabieg jest miłym spotkaniem.

Patrycja | 16.11.2022 | Booksy

Polecam

Ewa | 16.11.2022 | Booksy

Jak zawsze pełen profesjonalizm.

Kinga | 16.11.2022 | Booksy

Depilacja ponad moje oczekiwania. Cudowne miejsce i Pani Martynka.

Małgorzata | 16.11.2022 | Booksy

Polecam

Kasia P | 16.11.2022 | Booksy

Wizytę oceniam ja najbardziej udaną pani Karolina jak zawsze jest pełna profesjonalistka w swoim zawodzie już nie mogę się doczekać następnej wizyty pozdrawiam.

Katrine | 15.11.2022 | Booksy

Polecam

Izabela | 15.11.2022 | Booksy

Polecam

JOS | 15.11.2022 | Booksy

Bardzo przyjemny zabieg na twarz. Polecam serdecznie przemiłą Panią Anię i czekam na kolejny zabieg.

Małgorzata | 14.11.2022 | Booksy