Opinie Klientów Paparazzi Laser&Beauty w Lublinie

Jeśli szukasz najlepszej kliniki kosmetologii i medycyny estetycznej w Lublinie, to zapoznaj się z opiniami naszych Klientów. Najdziesz tutaj opinie na temat medycyny estetycznej, depilacji laserowej oraz opinie dotyczące zabiegów na twarz i ciało. Przy poszczególnych opiniach prezentujemy źródło, gdzie została dodana, dzięki temu możesz sprawdzić, że jest autentyczna.

Bardzo eleganckie i profesjonalne miejsce. Wysoka jakość obsługi klientów. Już sama rozmowa w celu umówienia wizyty zrobiła na mnie ogromne wrażenie- omówienie zabiegów, dopasowanie terminu, wyjaśnienie jakichkolwiek wątpliwości i upewnienie się, że wszystko jest jasne i ustalone. Wizyta rozpoczęła się punktualnie, Pani kosmetolog byla bardzo miła i profesjonalna. Wszystko dokładnie tłumaczyła i udzielała konkretnych porad. Kosmetyki wysokiej jakości, dostępne na miejscu w bardzo przystępnych cenach. Lokalizacja bardzo dobra z dostępnym parkingiem. Polecam każdemu kto chce zadbać o siebie i poczuć się wyjątkowo.

Magdalena P. | 08.01.2023 | Google

Korzystam regularnie i polecam! Zabiegi na owal twarzy, fale radiowe i ultradźwięki na podbródek. Nieinwazyjne zabiegi, a efekt widzę już po kilku wizytach.

Kamil | 08.01.2023 | Google

Polecam

Małgorzata | 10.01.2023 | Booksy

Pani Karolina - TOP! Atmosfera, zabieg, wiedza na 5+.

Karolina | 06.01.2023 | Booksy

Polecam

Jolanta | 05.01.2023 | Booksy

Polecam

Dorota | 05.01.2023 | Booksy

Zabieg wykonany profesjonalnie i w bardzo miłej atmosferze.

Ewa | 04.01.2023 | Booksy

Zabieg wykonany przez Weronikę profesjonalnie i w miłej atmosferze

Alicja | 04.01.2023 | Booksy

Bez zastrzeżeń. Pełen profesjonalizm. Serdecznie dziękuje!

Marcin Pawlowski | 03.01.2023 | Booksy

Polecam

Anastazja | 02.01.2023 | Booksy

Bardzo miła obsługa, profesjonalne podejście do klienta. Polecam

Ewa | 01.01.2023 | Booksy

Karolina to jak zawsze super

Kasia | 31.12.2022 | Booksy

Polecam

Malgo | 31.12.2022 | Booksy

Polecam

Ewelina | 31.12.2022 | Booksy

Polecam

Małgorzata | 30.12.2022 | Booksy

Pełen profesjonalizm...masaż u Pani Karoliny...jak zwykle rewelacja...i w przemiłej luźnej atmosferze...?
Polecam to miejsce !!

Ewa | 29.12.2022 | Booksy

Pani kosmetolog była bardzo miła i tłumaczyła kolejne kroki wykonywanego zabiegu. Cały zabieg przebiegał w bardzo miłej atmosferze. Na pewno jeszcze skorzystam z usług Pani Martyny.

Monika | 29.12.2022 | Booksy

Jak zawsze wszystko super pełen profesjonalizm i dbałość o klienta.

Ewelina | 29.12.2022 | Booksy

Polecam

Magda | 25.12.2022 | Booksy

Świetny kosmetolog to po pierwsze zabieg wykonany z największa starannością a relax w gratisie.

Patrycja T | 23.12.2022 | Booksy