Opinie Klientów Paparazzi Laser&Beauty w Lublinie

Jeśli szukasz najlepszej kliniki kosmetologii i medycyny estetycznej w Lublinie, to zapoznaj się z opiniami naszych Klientów. Najdziesz tutaj opinie na temat medycyny estetycznej, depilacji laserowej oraz opinie dotyczące zabiegów na twarz i ciało. Przy poszczególnych opiniach prezentujemy źródło, gdzie została dodana, dzięki temu możesz sprawdzić, że jest autentyczna.

Świetnie wykonane, profesjonalne zabiegi. Pani kosmetyczna wszystko dokładnie wyjaśniła, sam zabieg przebiega w przyjemnej atmosferze. Bardzo polecam!!!

Aleksandra Bartnik | 01.02.2023 | Google

Bardzo Profesjonalne podejście do klienta, usługi na najwyższym poziomie, wnętrze kliniki bardzo stylowe i nowoczesne, sprzęt w klinice na najwyższym poziomie, widać efekty już po pierwszej wizycie. Polecam Serdecznie

Łukasz Kubek | 01.02.2023 | Google

Jestem stała klientka Paparazzi. Bardzo cenię sobie te klinikę za profesjonalne podejście do klienta, miła atmosferę podczas zabiegu oraz fachową wiedzę. Ogromne wrażenie robi także piękny wystrój tego miejsca, który sprawia, że pragnie się tam wracać. Przystępując próg Paparazzi można poczuć się jak bogata kobieta sukcesu. Już od wejścia wita nas mila pani recepcjonistka proponując kawę lub herbatę. Panie kosmetolog zawsze pomocne i uśmiechnięte zawsze wszystko objaśniają i rozwiewają wszelkie wątpliwości na temat zabiegu. Najbardziej cenię sobie Panią Natalie, która jest mistrzynią w swoim fachu. Ogromną wiedzę i doświadczenie widać na każdym kroku. U pani Natalii czuję się jak u najlepszej przyjaciółki na zabiegu. Bardzo szybko mija czas i nawet bolesne zabiegi nie powodują dużego dyskomfortu. Korzystałam z usług wielu salonów kosmetycznych, ale Paparazzi zajmuje zdecydowanie miejsce nr 1. Polecam wszystkim osobom, które cenią sobie profesjonalizm i usługi na najwyższym poziomie. Gwarantuję że będziecie zadowoleni, bo to najlepszego takie miejsce na mapie Lublina.

Aleksandra K | 01.02.2023 | Google

Współpraca z Paparazzi przebiega idealnie - mówię współpraca ponieważ mimo tego, że Pani Martyna wykonuje mega robotę podczas depilacji to ja musiałam wykonać OGROMNĄ pracę nad moja psychika - depilacja bikini głębokiego nie była dla mnie 'łatwa', ale podejście Pani Martyny i 'naprawienie' przez nią mojej GŁOWY spowodowało, że mam mega gładka skórę, dodało mi + 10 do zajebist** oraz zapomniałam o skrępowaniu raz na zawsze! Dziękuję ee ?

Green Tea | 01.02.2023 | Google

Perełka Lublina - Paparazzi już od wejścia zachwyca swoim pięknym i modern wystrojem! Usługa depilacji laserowej wykonana w przemiłej atmosferze i relaksującym klimacie. Jestem bardzo zadowolona z efektów zabiegu! Zapomniałam jak uciążliwe potrafi być owłosienie. Kobiety uwielbiają dbać o siebie i wyglądać olśniewająco, a salon Paparazzi na pewno o to zadba! Uwaga - salon przyjemnie uzależnia! ?

julia greit | 01.02.2023 | Google

Polecam

B | 31.01.2023 | Booksy

Jak zawsze miło, profesjonalnie i co najważniejsze widać efekty ,polecam każdemu kto chce się pozbyć niechcianych włosków.

Rafał S | 30.01.2023 | Booksy

Wizyta udana, pani Martyna jest profesjonalna w swojej pracy, tłumaczy krok po kroku etapy zabiegu, tak jak lubię ??

Magda | 30.01.2023 | Booksy

Polecam miejsce - piękny oryginalny, wystrój i przede wszystkim sposób wykonywania zabiegów: jest miło, bardzo kompetentnie, sprawnie.

Małgorzata | 29.01.2023 | Booksy

Zabiegi przynoszą efekty. Profesjonalizm obsługi.

Agnieszka | 28.01.2023 | Booksy

Polecam

Klaudia | 28.01.2023 | Booksy

Polecam

Małgorzata | 27.01.2023 | Booksy

Najlepsi specjaliści, najlepsze maszyny i najlepsze miejsce! Dziękuję teamowi Paparazzi za nową skórę!

Dominika | 30.01.2023 | Google

Polecam w 100 %! Bardzo profesjonalne i przyjemne miejsce.

Luiza Kukiełka | 27.01.2023 | Google

Super miejsce. Przemiła i profesjonalna obsługa. Idealna klinika urody dla każdej kobiety.

Iwonka Niemczyk | 27.01.2023 | Google

Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Serdecznie polecam!!!!

Małgorzata Szcześniak | 27.01.2023 | Google

Wizyta przebiegła w bardzo miłej i przyjaznej atmosferze, Pani Natalia dokładnie objaśniła moje problemy ze skórą twarzy i szyi oraz jakie zabiegi i kosmetyki pomogą poprawić kondycję skóry

Beata | 26.01.2023 | Booksy

super bardzo polecam

Ewa | 25.01.2023 | Booksy

Jak zwykle, pełna satysfakcja!

Irena | 25.01.2023 | Booksy

Jestem bardzo zadowolona. Już po pierwszym zabiegu DYE VL wyraźnie zmniejszyła się tendencja do czerwienienia skóry, szczególnie na policzkach. Po drugim zabiegu jest jeszcze lepiej: nawet przy mrozie czy wierze zaczerwienienie jest minimalne. Dodatkowo wyrównał się kolor skóry i mam wrażenie, że poprawiła się ogólnie jej kondycja. Zabieg nie jest bolesny, bardzo pomaga żel chłodzący. Szybko też dochodzi się do siebie - u mnie już następnego dnia praktycznie nie było śladów czy zaczerwienień na skórze.

Beata | 25.01.2023 | Booksy