Opinie Klientów Paparazzi Laser&Beauty w Lublinie

Jeśli szukasz najlepszej kliniki kosmetologii i medycyny estetycznej w Lublinie, to zapoznaj się z opiniami naszych Klientów. Najdziesz tutaj opinie na temat medycyny estetycznej, depilacji laserowej oraz opinie dotyczące zabiegów na twarz i ciało. Przy poszczególnych opiniach prezentujemy źródło, gdzie została dodana, dzięki temu możesz sprawdzić, że jest autentyczna.

Bardzo rzeczowa konsultacja, profesjonalne podejście. Polecam ♥️

Małgorzata | 22.06.2023 | Booksy

Profesjonalizm i miła atmosfera.

Kasia | 22.06.2023 | Booksy

Profesjonalnie dobrane zabiegi, miła atmosfera oraz bezpiecznie i estetycznie.

Agnieszka | 21.06.2023 | Booksy

Polecam Panią Anię! Jak zawsze zabieg przeprowadzony profesjonalnie.

Agata | 21.06.2023 | Booksy

Pani Natalia jest profesjonalistką w każdym calu. Na laser chodzę już prawie rok, nie boli, jest przyjemny, nie ma zaczerwienienia, zapominam, że na łydkach rosły włosy :)Jeśli chodzi o autorski zabieg Gwiazd byłam pierwszy raz, bardzo przyjemny, relaksujący, dogłębnie oczyszczający twarz. Cieszę się, że na mapie Lublina jest takie miejsce jak Paparazzi

Sylwia | 21.06.2023 | Booksy

Jak zawsze pełen profesjonalizm, komfort, miła atmosfera i poczucie zaopiekowania :)

Anna | 20.06.2023 | Booksy

Jak zawsze korzystanie z usług to czysta przyjemność. Szczególne podziękowania dla Pani Pauliny.

Beata | 20.06.2023 | Booksy

Bardzo zadowolona z zabiegu i przede wszystkim z profesjonalizmu pani Pauliny. Będę wracać!

Ewa | 16.06.2023 | Booksy

Zabieg z Panią Emilią przebieg w miłej atmosferze, jestem zadowolona z efektów :) Polecam!

Beata | 16.06.2023 | Booksy

Polecam wszystkim to miejsce. Obsługa przemiła i pomocna. Sprzęt na najwyższym poziomie. A Pani Karolina cudowna, spokojna i miła dzięki której depilacja w tym miejscu to prawdziwa przyjemność ?

Agata | 09.06.2023 | Google

Serdecznie polecam, mila atmosfera, usługi na najwyższym poziomie ?

Ania | 02.06.2023 | Google

Serdecznie polecam każdemu. Pani Weronika bardzo sympatyczna :)

Rambo | 02.06.2023 | Google

Obsługa cudowna, pełny profesjonalizm?Jestem bardzo zadowolona z zabiegu.

Justyna | 02.06.2023 | Google

Serdecznie polecam klinikę Paparazzi! Bardzo dobre podejście do klienta, pełen profesjonalizm. Zabiegi zawsze dobierane do potrzeb skóry.

Patrycja | 02.06.2023 | Google

Jestem zachwycona miejscem! A szczególnie wyjątkową obsługą młodej kosmetolog Emilii. Serdecznie polecam ze skorzystania z usług, które wykonuje!

Agata | 02.06.2023 | Google

Polecam zabiegi wykonywane przez Panią Emilię!

Paulina | 02.06.2023 | Google

Polecam!!

Joanna | 02.06.2023 | Google

Świetna usługa wykonana przez panią Emilkę polecam przede wszystkim że względu na podejście do klienta ?

Urszula | 02.06.2023 | Google

Zdecydowanie polecam!

Michał | 02.06.2023 | Google

Miła atmosfera i super jakość! Polecam Panią Natalię, która zadbała o moją skórę! ❤️

cakeinthecoffee | 02.06.2023 | Google