Opinie Klientów Paparazzi Laser&Beauty w Lublinie

Jeśli szukasz najlepszej kliniki kosmetologii i medycyny estetycznej w Lublinie, to zapoznaj się z opiniami naszych Klientów. Najdziesz tutaj opinie na temat medycyny estetycznej, depilacji laserowej oraz opinie dotyczące zabiegów na twarz i ciało. Przy poszczególnych opiniach prezentujemy źródło, gdzie została dodana, dzięki temu możesz sprawdzić, że jest autentyczna.

Polecam

Gosia | 22.08.2022 | Booksy

Pani Karolina Rak – jest najlepsza z najlepszych! W Jej rękach dzieją się cuda. Jest bardzo profesjonalna, angażuje się w 100% w to co robi, oraz jest przemiłą i ciepłą osobą. Serdecznie polecam każdemu zabiegi u Pani Karoliny.

Ola | 22.08.2022 | Booksy

Zabieg przeprowadzony jak zawsze profesjonalnie. Pani Karolina w miłej atmosferze bardzo sprawnie, szybko, ale co najważniejsze dokładnie wykonała kolejny zabieg z serii depilacji laserowej. To już 7 zabieg z kolei, efekty są znakomite! Bardzo miło spędzony czas!

Vanessa | 19.08.2022 | Booksy

Polecam

Ewela | 19.08.2022 | Booksy

Profesjonalne podejście do klienta. Polecam

Justyna | 19.08.2022 | Booksy

Polecam

Małgorzata | 18.08.2022 | Booksy

Pełen profesjonalizm. Polecam

Magdalena | 16.08.2022 | Booksy

Bardzo miła i kompetentna Pani

Małgorzata | 15.08.2022 | Booksy

Zabieg przyjemny. Efekt widoczny już w trakcie trwania. Pani Ania jak zwykle profesjonalna i zachwycająca. Polecam! Zarówno zabieg jak i wykonanie?

Agnieszka | 13.08.2022 | Booksy

Polecam Panią Anię! Jak zawsze zabieg przeprowadzony profesjonalnie i w miłej atmosferze !

Agata | 12.08.2022 | Booksy

Polecam panią Martynę - mega profesjonalne podejście, a przy tym bardzo miła i ciepła osoba z ogromną wiedzą. Jestem bardzo zadowolona z wizyt i efektu po :)

Joanna D. | 11.08.2022 | Booksy

Jak zawsze wszystko super ! Polecam

Agata | 11.08.2022 | Booksy

Wspaniała obsługa, na zabiegu czuje się bardzo komfortowo!

Eliza | 11.08.2022 | Booksy

Bardzo miła atmosfera - Pani Natalia bardzo zaangażowana, uprzejma, z dużą wiedzą. Zabieg przyjemny, a jego efekt spełnia moje oczekiwania.

Paulina | 11.08.2022 | Booksy

Tylko na początku wchodząc do gabinetu na depilację bikini nie czułam się zbyt komfortowo. Pani Karolina od razu wyluzowała atmosferę i przez cały zabieg czułam się bardzo swobodnie.

Jessi | 09.08.2022 | Booksy

Endermologia pod ręką Pani Martyny to czysta przyjemność i relaks. Polecam :)

Dominika G. | 09.08.2022 | Booksy

Wszystko super. Polecam. Zarówno gabinet, jak i całe otoczenie jest sterylnie czyste. Pani Natalia super miła i profesjonalna, wyjaśnia i rozwiewa wszelkie wątpliwości. Cały zabieg przebiega w miłej atmosferze w tempie zawsze dostosowanym do możliwości klientki ;)

Beata | 08.08.2022 | Booksy

Jestem zachwycona perfekcjonizmem Pani Karoliny. Zabieg u Niej to czysta przyjemność. Jest przemiła i dokładna. Mam do Niej pełne zaufanie, dlatego jak poinformowała mnie o promocji pakiet zabiegów 5 plus 1 gratis i zachęciła mnie do zakupu kolejnego pakietu depilacji na bikini, to już na drugi dzień wykupiłam pakiet i byłam u Niej znowu :D Jestem Jej też bardzo wdzięczna za to, że specjalnie dla mnie przyszła do pracy godzinę wcześniej (bo taka godzina mi bardziej pasowała). Naprawdę polecam.

Yolanta | 07.08.2022 | Booksy

Polecam

Ana | 07.08.2022 | Booksy

Profesjonalna obsługa i miła atmosfera

Magdalena S. | 05.08.2022 | Booksy