Opinie Klientów Paparazzi Laser&Beauty w Lublinie

Jeśli szukasz najlepszej kliniki kosmetologii i medycyny estetycznej w Lublinie, to zapoznaj się z opiniami naszych Klientów. Najdziesz tutaj opinie na temat medycyny estetycznej, depilacji laserowej oraz opinie dotyczące zabiegów na twarz i ciało. Przy poszczególnych opiniach prezentujemy źródło, gdzie została dodana, dzięki temu możesz sprawdzić, że jest autentyczna.

Wizyta przebiegła miło i profesjonalnie. Bardzo mila atmosfera począwszy od recepcji. Polecam! :)

Małgorzata | 25.01.2024 | Booksy

Pełen profesjonalizm, ogromną wiedzą i wspaniała atmosfera.

Agata | 25.01.2024 | Booksy

Pani Paulina bardzo sympatyczna i kontaktowa osoba. Z zabiegu i efektów jestem bardzo zadowolony.

Marcin | 23.01.2024 | Booksy

Super, idealnie najlepsze miejsce w Lublinie...W dniu, w którym mam endermologię, wiem, że będzie to godzina prawdziwego relaksu, a wszystko dzięki profesjonalności Pani Karoliny. Pozdrawiam cały zespół Paparazzi.

Ewa | 23.01.2024 | Booksy

Bardzo sympatyczna Pani zrobiła mi profesjonalny zabieg.

Grażyna | 23.01.2024 | Booksy

Odwiedziłam niedawno gabinet. Pani Karolina okazała się nie tylko profesjonalną specjalistką, ale także osobą o niesamowitej empatii i troskliwości. Już od momentu wejścia do gabinetu czułam się komfortowo. Pani Karolina przekazała mi jasne informacje na temat samego zabiegu, wyjaśniając każdy krok i odpowiadając na wszystkie moje pytania. Jej podejście było bardzo holistyczne, co sprawiło, że czułam się pewnie i zaufałam całkowicie profesjonalizmowi. Pani Karolina wykazała się nie tylko wiedzą teoretyczną, ale także praktycznym doświadczeniem, co przełożyło się na moje pozytywne doznania. Po zabiegu czułam się odprężona.. Dodatkowo, atmosfera w gabinecie była bardzo przyjemna, co zdecydowanie wpłynęło na ogólne wrażenia z wizyty. Pani Karolina zadbała o każdy detal, by stworzyć miejsce sprzyjające relaksowi i regeneracji. Podsumowując, wizyta u pani Karoliny w gabinecie była dla mnie nie tylko pozytywnym doświadczeniem, ale także skutecznym zabiegiem, który przyniósł odczuwalne rezultaty. Polecam usługi pani Karoliny każdemu, kto poszukuje profesjonalnej i empatycznej kosmetolog.

Magdalena | 22.01.2024 | Booksy

Polecam

Beata | 19.01.2024 | Booksy

Jeśli szukasz miejsca, w którym profesjonalizm łączy się z przyjemnie spędzonym czasem, a fachowa wiedza i indywidualne podejście Pani Karoliny to standard – to jest TO miejsce - Paparazzi. Szczerze polecam zabiegi u Pani Karoliny, wszystko dokładnie wytłumaczy i doradzi odpowiedni zabieg.

Aleksandra | 18.01.2024 | Booksy

Obsługa bardzo profesjonalna i miła, jestem zadowolona

Beata | 18.01.2024 | Booksy

Profesjonalna obsługa i przesympatyczna Pani Paulina. Pozdrawiam i polecam

Małgorzata | 18.01.2024 | Booksy

Polecam

Monika | 17.01.2024 | Booksy

Profesjonalnie, jak zawsze. Polecam!!!

Agnieszka | 16.01.2024 | Booksy

Zabiegi u Pani Pauliny to sama przyjemność poparta profesjonalizmem :-)

Justyna | 16.01.2024 | Booksy

Polecam

Natalia | 14.01.2024 | Booksy

Polecam

Aleksandra | 13.01.2024 | Facebook

Polecam

Monika | 12.01.2024 | Booksy

Polecam

Natalia | 12.01.2024 | Booksy

Bardzo polecam, zabieg wykonany profesjonalnie i w miłej atmosferze:)

Kinga | 12.01.2024 | Booksy

Bardzo polecam salon i Panią Pulinę. Zawsze czuję się zaopiekowana, zabiegi wykonywane są na najwyższym poziomie!

Anna | 12.01.2024 | Booksy

Wizyta przebiegła w bardzo miłej atmosferze. Pani Paulina bardzo profesjonalnie wykonywała zabieg. Wyjaśniła każdą moją wątpliwość. W 100 % polecam.

Edyta | 11.01.2024 | Booksy