Opinie Klientów Paparazzi Laser&Beauty w Lublinie

Jeśli szukasz najlepszej kliniki kosmetologii i medycyny estetycznej w Lublinie, to zapoznaj się z opiniami naszych Klientów. Najdziesz tutaj opinie na temat medycyny estetycznej, depilacji laserowej oraz opinie dotyczące zabiegów na twarz i ciało. Przy poszczególnych opiniach prezentujemy źródło, gdzie została dodana, dzięki temu możesz sprawdzić, że jest autentyczna.

Rewelacja! Kolejny zabieg z serii i kolejne miłe spotkanie. Bez bólu, bez stresu - pełen komfort! Wracam po więcej :)

Vanessa | 29.12.2021 | Moment

Zabieg zupełnie bezbolesny, nawet powiedziałabym ze relaksujący, podejście Pani kosmetolog to pełen profesjonalizm . Polecam w 150 a nawet 200%

Magdalena | 07.12.2022 | Moment

Pełen profesjonalizm i tak jak obiecano było bezbolesnie . Polecam serdecznie.

Magdalena | 06.01.2022 | Moment

Rewelacja! Pełen profesjonalizm Pani Martyny, wszystko dokładnie wytłumaczyła, doradziła, jestem baaaaardzo zadowolona, dziękuję :)

Patrycja | 07.01.2022 | Moment

Serdecznie polecam zabieg :))) efekty "po" nawet jednym zabiegu są spektakularne, skóra napięta i sprężysta i rozjaśniona, zmniejszona ilość przebarwień. Pani Karolina profesjonalnie odpowiada na wszystkie pytania i jest bardzo delikatna :)

Moncia | 10.01.2022 | Moment

Na zabiegi oczywiście zapisała mnie żona… i podchodziłem do nich z pewna nieśmiałością i niedowierzaniem. Jestem po pierwszej serii na podbródek i żona widzi efekt, a to najważniejsze!! Następna wizyta za 2 tygodnie. Cały zabieg przyjemny, relaksujący nawet. Pani Karolina super profesjonalistka, nie ma się czego bać :-))))

Karol | 25.11.2022 | Moment

Miła atmosfera, profesjonalna obsługa Polecam!

Karolina | 27.11.2022 | Moment

Fachowa i przemiła obsługa. Polecam

Beata | 29.11.2022 | Moment

Polecam wizytę w Paparazzi. Profesjonalna konsultacja oraz cenne wskazówki na temat pielęgnacji skóry oraz zalecanych zabiegów.

Gość | 11.11.2021 | Moment

Profesjonalna obsługa i miła atmosfera. Panie dbają o każdy szczegół. Sam zabieg był wykonany na najwyższym poziomie, wcześniej także uzyskałam wszystkie potrzebne informacje podczas konsultacji. Serdecznie polecam!

Dominika | 02.12.2021 | Moment

Szczerze polecam to miejsce. Personel wykwalifikowany, sprzęt nowoczesny, a pomieszczenia piękne i schludne.

Aneta | 29.11.2021 | Moment

Bardzo miła, relaksująca wizyta. Na pewno powtórzę:)

Katarzyna | 30.11.2021 | Moment

Jestem zachwycona miejscem, obsługą i analizą!

Dorota | 24.11.2021 | Moment

Z wykonaniem zabiegu nosiłam się od dłuższego czasu. Bałam się czy boli i jak będę wyglądała następnego dnia. Ku mojemu zdziwieniu było ok. Twarz już na drugi dzień rozjaśniona, rumień przygasł naczynka się zmniejszyły. Powtórzę zabieg jeszcze w tym sezonie. A sprzęt górna półka.

Gość | 24.11.2021 | Moment

Zabieg przyjemny, skóra pięknie oczyszczona bez podrażnień. Podczas zabiegu byłam informowana co w danym momencie jest robione, przy pomocy jakich urządzeń i preparatów oraz jakie jest ich działanie. Obsługa bardzo profesjonalna, wnętrza piękne. Polecam zabieg i miejsce.

Agnieszka | 20.11.2021 | Moment

Wysoki poziom obsługi, panie szczegółowo informują o przebiegu zabiegu oraz doradzają jak prawidłowo pielęgnować skórę. Atmosfera bardzo przyjazna. Ceny Ok. POLECAM! Oczyszczanie wodorowy to wspaniały zabieg, który oczyszcza skórę i pozostawia ją w bardzo dobrej kondycji.

Małgorzata | 21.11.2021 | Moment

Na zabiegi oczywiście zapisała mnie żona… i podchodziłem do nich z pewna nieśmiałościa i niedowierzaniem. Jestem po pierwszej serii na podbródek i żona widzi efekt, a to najważniejsze!! Następna wizyta za 2 tygodnie. Cały zabieg przyjemny, relaksujacy nawet. Pani Karolina super profesjonalistka, nie ma się czego bać :-))))

Karol | 25.11.2021 | Moment

Z wykonaniem zabiegu nosiłam się od dłuższego czasu. Bałam się czy boli i jak będę wygladała następnego dnia. Ku mojemu zdziwieniu było ok. Twarz już na drugi dzień rozjaśniona, rumień przygasł naczynka się zmniejszyły. Powtórzę zabieg jeszcze w tym sezonie. A sprzęt górna półka.

gość | 24.11.2021 | Moment

To mój pierwszy zabieg medycyny estetycznej i jestem zachwycona! Efekt widoczny już po 7 dniach od wykonania Botoksu. Zmarszczki na czole zostały usunięte w subtelny sposób. Polecam każdemu, kto oczekuje szybkiego efektu.

Patrycja | 05.02.2022 | Moment

Endermologia jako uzupełnienie ćwiczeń. Jak dla mnie tylko oryginalny sprzęt dla osiagniecia najlepszych efektów. Polecam p. Karolinę

Katarzyna | 21.11.2021 | Moment