Opinie Klientów Paparazzi Laser&Beauty w Lublinie

Jeśli szukasz najlepszej kliniki kosmetologii i medycyny estetycznej w Lublinie, to zapoznaj się z opiniami naszych Klientów. Najdziesz tutaj opinie na temat medycyny estetycznej, depilacji laserowej oraz opinie dotyczące zabiegów na twarz i ciało. Przy poszczególnych opiniach prezentujemy źródło, gdzie została dodana, dzięki temu możesz sprawdzić, że jest autentyczna.

Super wizyta, bardzo profesjonalna obsługa, udziela rzetelnych informacji. Na pewno skorzystam z usług

Angela | 14.07.2022 | Booksy

Polecam

Lusi | 13.07.2022 | Booksy

Najlepszy kosmetolog ever !!!

Elena T. | 13.07.2022 | Booksy

Bardzo przyjemny zabieg. Kosmetolog bardzo profesjonalna, miła.

Alicja | 09.07.2022 | Booksy

Skuteczny zabieg i uprzejma profesjonalna obsługa sprawiają, że na pewno będę wracać.

Gosia | 09.07.2022 | Booksy

Jak zawsze bardzo profesjonalna i miła obsługa! :)

Anna P | 05.07.2022 | Booksy

Polecam

Karolina | 04.07.2022 | Booksy

Polecam

Joanna | 04.07.2022 | Booksy

Jak zawsze profesjonalne podejście

Anna | 01.07.2022 | Booksy

Polecam

Marta | 30.06.2022 | Booksy

Pani Natalia jak zawsze pełny profesjonalizm.

Justyna | 30.06.2022 | Booksy

Polecam. Komfort klienta w trakcie zabiegu. Obsługa na najwyższym poziomie. Pani Ania przemiła :)

Magdalena S | 29.06.2022 | Booksy

Bardzo profesjonalne podejście pani Karoliny ,polecam dermapen u pani Karoliny jestem bardzo zadowolona. Pozdrawiam

Katrine | 26.06.2022 | Booksy

przemile panie, jestem bardzo zadowolona z każdej wizyty, polecam!!?

Eliza | 25.06.2022 | Booksy

Bardzo miła obsługa, pani kosmetolog kompetentna i niezwykle elokwentna

Agnieszka | 23.06.2022 | Booksy

Serdecznie polecam Panią Natalię Czychańską! Pani Natalia bardzo dba o komfort klienta w trakcie zabiegu. Podchodzi do klienta indywidualnie i z pełnym zaangażowaniem? Profesjonalizm na najwyższym poziomie oraz przemiła atmosfera w czasie każdego spotkania z P.Natalią. Widać, że to co robi to nie tylko Jej praca ale również pasja. Czuć w tym wszystkim ogromną wiedzę i doświadczenie. Zawsze chętnie doradzi w wyborze odpowiedniego zabiegu co później okazuje się strzałem w dziesiątkę ?Czuję się bardzo dobrze zaopiekowana i wychodzę z uśmiechem na twarzy. Jestem już po serii zabiegów u Pani Natalii i jestem bardzo zadowolona z Jej usług jak i z rezultatów jakie za sobą niosą. Mam skórę problematyczną, po regularnym powtarzaniu zabiegu oczyszczania wodorowego oraz zabiegu bloomea moja skóra wygląda o niebo lepiej, skóra jest wygładzona, rozświetlona, pełna blasku, pory są mniej widoczne a co najważniejsze wreszcie zaskórniki zniknęły ? Wszystko bardzo profesjonalnie i dokładnie. Przepiękne wnętrze i cudowna osoba❣️ Z przyjemnością i pełnym zaufaniem oddam się ponownie w ręce Pani Natalii! Dziękuję i do zobaczenia już niebawem?

Ewelina S | 23.06.2022 | Booksy

Oczyszczanie wodorowe miałam pierwszy raz. Bardzo przyjemny zabieg . Polecam. Pani Weronika dobiera zabiegi dopasowane do potrzeb .Jest profesjonalna i ma dużą wiedzę

Katarzyna | 22.06.2022 | Booksy

Endermologię polecam każdemu. Bardzo relaksujący zabieg i fajne efekty. Pani Weronika najlepszy kosmetolog .

Katarzyna | 22.06.2022 | Booksy

Jak zwykle wszystko na bardzo wysokim poziomie. Pani Weronika profesjonalna . Polecam.

Katarzyna | 22.06.2022 | Booksy

Bardzo profesjonalne podejście. Pani Natalia jest przemiłą specjalistką. Serdecznie polecam.

Karolina | 22.06.2022 | Booksy