Opinie Klientów Paparazzi Laser&Beauty w Lublinie

Jeśli szukasz najlepszej kliniki kosmetologii i medycyny estetycznej w Lublinie, to zapoznaj się z opiniami naszych Klientów. Najdziesz tutaj opinie na temat medycyny estetycznej, depilacji laserowej oraz opinie dotyczące zabiegów na twarz i ciało. Przy poszczególnych opiniach prezentujemy źródło, gdzie została dodana, dzięki temu możesz sprawdzić, że jest autentyczna.

Miła atmosfera, profesjonalna obsługa Polecam!

Karolina | 27.11.2022 | Moment

Fachowa i przemiła obsługa. Polecam

Beata | 29.11.2022 | Moment

Polecam wizytę w Paparazzi. Profesjonalna konsultacja oraz cenne wskazówki na temat pielęgnacji skóry oraz zalecanych zabiegów.

Gość | 11.11.2021 | Moment

Profesjonalna obsługa i miła atmosfera. Panie dbają o każdy szczegół. Sam zabieg był wykonany na najwyższym poziomie, wcześniej także uzyskałam wszystkie potrzebne informacje podczas konsultacji. Serdecznie polecam!

Dominika | 02.12.2021 | Moment

Szczerze polecam to miejsce. Personel wykwalifikowany, sprzęt nowoczesny, a pomieszczenia piękne i schludne.

Aneta | 29.11.2021 | Moment

Bardzo miła, relaksująca wizyta. Na pewno powtórzę:)

Katarzyna | 30.11.2021 | Moment

Jestem zachwycona miejscem, obsługą i analizą!

Dorota | 24.11.2021 | Moment

Z wykonaniem zabiegu nosiłam się od dłuższego czasu. Bałam się czy boli i jak będę wyglądała następnego dnia. Ku mojemu zdziwieniu było ok. Twarz już na drugi dzień rozjaśniona, rumień przygasł naczynka się zmniejszyły. Powtórzę zabieg jeszcze w tym sezonie. A sprzęt górna półka.

Gość | 24.11.2021 | Moment

Zabieg przyjemny, skóra pięknie oczyszczona bez podrażnień. Podczas zabiegu byłam informowana co w danym momencie jest robione, przy pomocy jakich urządzeń i preparatów oraz jakie jest ich działanie. Obsługa bardzo profesjonalna, wnętrza piękne. Polecam zabieg i miejsce.

Agnieszka | 20.11.2021 | Moment

Wysoki poziom obsługi, panie szczegółowo informują o przebiegu zabiegu oraz doradzają jak prawidłowo pielęgnować skórę. Atmosfera bardzo przyjazna. Ceny Ok. POLECAM! Oczyszczanie wodorowy to wspaniały zabieg, który oczyszcza skórę i pozostawia ją w bardzo dobrej kondycji.

Małgorzata | 21.11.2021 | Moment

Na zabiegi oczywiście zapisała mnie żona… i podchodziłem do nich z pewna nieśmiałościa i niedowierzaniem. Jestem po pierwszej serii na podbródek i żona widzi efekt, a to najważniejsze!! Następna wizyta za 2 tygodnie. Cały zabieg przyjemny, relaksujacy nawet. Pani Karolina super profesjonalistka, nie ma się czego bać :-))))

Karol | 25.11.2021 | Moment

Z wykonaniem zabiegu nosiłam się od dłuższego czasu. Bałam się czy boli i jak będę wygladała następnego dnia. Ku mojemu zdziwieniu było ok. Twarz już na drugi dzień rozjaśniona, rumień przygasł naczynka się zmniejszyły. Powtórzę zabieg jeszcze w tym sezonie. A sprzęt górna półka.

gość | 24.11.2021 | Moment

To mój pierwszy zabieg medycyny estetycznej i jestem zachwycona! Efekt widoczny już po 7 dniach od wykonania Botoksu. Zmarszczki na czole zostały usunięte w subtelny sposób. Polecam każdemu, kto oczekuje szybkiego efektu.

Patrycja | 05.02.2022 | Moment

Endermologia jako uzupełnienie ćwiczeń. Jak dla mnie tylko oryginalny sprzęt dla osiagniecia najlepszych efektów. Polecam p. Karolinę

Katarzyna | 21.11.2021 | Moment

Jestem bardzo zadowolona z wczorajszej wizyty. Pani Weronika od początku do końca prezentowała wysoki poziom profesjonalizmu i zaangażowania w swoją pracę. Obszernie wyjaśniała problemy, aż nie pozostawało miejsce na zadanie pytania, ponieważ wszystko było jasne. Podczas zabiegu depilacji laserowej, przez cały czas kontrolowała sytuację. Zabieg odbył się bardzo sprawnie i w bardzo sympatycznej atmosferze. Widać, że Pani Weronika to naprawdę doświadczona osoba, której można się oddać ze 100% zaufaniem.

Vanessa | 21.11.2021 | Moment

Dzisiaj pierwszy raz odwiedziłam Klinikę, skorzystałam z promocyjnego zabiegu depilacji. Był to zabieg przypominający. Jestem zachwycona ponieważ zabieg był wykonywany urządzeniem Soprano i niczym nie przypominał bardziej bolesnych i czasochłonnych zabiegów wykonywanych starszym laserem Vectus. Cieszę się, że trafiłam do Państwa Kliniki, zwłaszcza, że o mój komfort może zadbać Pani Ania, która jest najlepsza pod każdym względem a opiekuje się mija skóra od kilku lat i mam do niej bezgraniczne zaufanie w doborze odpowiednich zabiegów . Pozytywne wrażenie robi tez sama Klinka, nowoczesne wnętrze, bardzo profesjonalna i uprzejma obsługa recepcji. Czułam się zaaopiekowana od przekroczenie progu aż do wyjścia  Klinka posiada świetna ofertę, umówiłam się od razu na komputerową analizę skóry. Na pewno będę stałą Klientką. Kolejny ogromny plus za dostępność miejsc parkingowych.

Katarzyna | 27.12.2021 | Facebook

Pani Karolina wykonała bardzo profesjonalnie zabieg oczyszczania wodorowego. Zabieg podzielony był na etapy, każdy z nich był przyjemny. Po zabiegu widać było pierwsze efekty, kolejnego dnia makijaż na buzi pięknie wyglądał. Jestem bardzo zadowolona.

Monika | 19.11.2021 | Moment

Pełen profesjonalizm, rzetelność, przesympatyczna atmosfera

Agnieszka | 19.11.2022 | Moment

Przepiękne miejsce z profesjonalną obsługą.

Beata | 18.03.2022 | Moment

Jestem bardzo zadowolona z wizyty, analiza skóry jest bardzo dokładna i fachowa, polecam Panią Weronikę pełen profesjonalizm.

Małgorzata | 18.11.2021 | Moment