Opinie Klientów Paparazzi Laser&Beauty w Lublinie

Jeśli szukasz najlepszej kliniki kosmetologii i medycyny estetycznej w Lublinie, to zapoznaj się z opiniami naszych Klientów. Najdziesz tutaj opinie na temat medycyny estetycznej, depilacji laserowej oraz opinie dotyczące zabiegów na twarz i ciało. Przy poszczególnych opiniach prezentujemy źródło, gdzie została dodana, dzięki temu możesz sprawdzić, że jest autentyczna.

Super polecam każdemu. Pełen profesjonalizm na każdym kroku.

Kasia | 14.04.2022 | Moment

Jestem mega zadowolona ! Pani Martyna jest najlepsza :)) Polecam z całego serca

Elena | 10.01.2022 | Moment

Pierwsza wizyta zachęciła mnie do drugiej, ktora okazała się równie udana. Skora jest oczyszcza, nawilżona i zrelaksowana.

Katarzyna | 20.12.2022 | Facebook

Bardzo przyjemny zabieg w porównaniu do oczyszczania manualnego twarzy to wręcz masaż! Kosmetyki dobrane do potrzeb skóry i przemiła i profesjonalna Pani Karolina. Zabieg i obsługę oceniam na 6+!

Monika | 19.12.2022 | Moment

Zabieg wykonany bardzo profesjonalnie, a sprzęt naprawdę topowy. Po zabiegu cera jest rozjaśniona i napięta, naczynka zredukowane. Zapisałam się od razu na kolejny. Bardzo polecam.

Agnieszka | 18.12.2021 | Moment

Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Z depilacji laserowej korzystałam po raz pierwszy a Pani Paulina wszystko szczegółowo mi opisała i przeprowadziła wywiad zdrowotny tak istotny przy tym zabiegu. Sam zabieg szybki i bezbolesny. Przemiła atmosfera i piękne wnętrza. To była pierwsza moja wizyta a na pewno nie ostatnia.

Emilia | 18.12.2021 | Moment

Pani Ania jak zawsze przemiła, rzeczowa i dokładna. Sam zabieg zupełnie bezbolesny - aż chce się wrócić po więcej!

Ewelina | 21.12.2022 | Moment

Jestem wdzięczna i zadowolona z podejścia personelu, profesjonalnie wykonanego zabiegu przez Panią Weronikę, rozmowę i opiekę. Dziękuję i pozdrawiam

Barbara | 16.04.2022 | Moment

Świetne miejsce! wszystko dopięte na ostatni guzik, a Pani Weronika to świetna osoba i w 100% profesjonalistka:)

Alicja | 22.12.2022 | Moment

Byłam w kilku salonach na depilacjach laserowych i takiej dokładności i mnóstwa informacji nie dostałam nigdzie. Miałam zabieg przypominający więc na razie czekam na weryfikację efektu. Po zabiegu żadnych reakcji skóry czy podrażnień.

Eliza | 13.12.2022 | Moment

Wizytę w salonie oceniam celująco. Lokal o wysokim standardzie, obsługa przemiła. Pani Kosmetolog bardzo profesjonalna. Zabieg dermapen wykonany z czułością ;) CHIC !

MM | 11.12.2022 | Moment

Rewelacja! Kolejny zabieg z serii i kolejne miłe spotkanie. Bez bólu, bez stresu - pełen komfort! Wracam po więcej :)

Vanessa | 29.12.2021 | Moment

Zabieg zupełnie bezbolesny, nawet powiedziałabym ze relaksujący, podejście Pani kosmetolog to pełen profesjonalizm . Polecam w 150 a nawet 200%

Magdalena | 07.12.2022 | Moment

Pełen profesjonalizm i tak jak obiecano było bezbolesnie . Polecam serdecznie.

Magdalena | 06.01.2022 | Moment

Rewelacja! Pełen profesjonalizm Pani Martyny, wszystko dokładnie wytłumaczyła, doradziła, jestem baaaaardzo zadowolona, dziękuję :)

Patrycja | 07.01.2022 | Moment

Serdecznie polecam zabieg :))) efekty "po" nawet jednym zabiegu są spektakularne, skóra napięta i sprężysta i rozjaśniona, zmniejszona ilość przebarwień. Pani Karolina profesjonalnie odpowiada na wszystkie pytania i jest bardzo delikatna :)

Moncia | 10.01.2022 | Moment

Na zabiegi oczywiście zapisała mnie żona… i podchodziłem do nich z pewna nieśmiałością i niedowierzaniem. Jestem po pierwszej serii na podbródek i żona widzi efekt, a to najważniejsze!! Następna wizyta za 2 tygodnie. Cały zabieg przyjemny, relaksujący nawet. Pani Karolina super profesjonalistka, nie ma się czego bać :-))))

Karol | 25.11.2022 | Moment

Miła atmosfera, profesjonalna obsługa Polecam!

Karolina | 27.11.2022 | Moment

Fachowa i przemiła obsługa. Polecam

Beata | 29.11.2022 | Moment

Polecam wizytę w Paparazzi. Profesjonalna konsultacja oraz cenne wskazówki na temat pielęgnacji skóry oraz zalecanych zabiegów.

Gość | 11.11.2021 | Moment