Opinie Klientów Paparazzi Laser&Beauty w Lublinie

Jeśli szukasz najlepszej kliniki kosmetologii i medycyny estetycznej w Lublinie, to zapoznaj się z opiniami naszych Klientów. Najdziesz tutaj opinie na temat medycyny estetycznej, depilacji laserowej oraz opinie dotyczące zabiegów na twarz i ciało. Przy poszczególnych opiniach prezentujemy źródło, gdzie została dodana, dzięki temu możesz sprawdzić, że jest autentyczna.

Profesjonalne podejście do pacjenta sama depilacja prawie bezbolesna polecam wszystkim którzy się boją bólu laser Motus.

Paulina S. | 10.10.2022 | Booksy

Polecam

Gabriela | 08.10.2022 | Booksy

Polecam

Af | 08.10.2022 | Booksy

Polecam

Katarzyna | 08.10.2022 | Booksy

Polecam

Agata | 07.10.2022 | Booksy

Skóra bardzo dobrze oczyszczona, twarz wygląda ładnie. Nie jest czerwona i mocno podrażniona jak to zawsze bywa po oczyszczaniu. Pani kosmetolog wie co robi i potrafi dobrze doradzić. Atmosfera super.

Edyta | 07.10.2022 | Booksy

Polecam

Ewela | 06.10.2022 | Booksy

Miła Pani Karolina to po prostu cud dziewczyna, gdy mi ciało depiluje to przyjemny chłodek czuję :)Świetny salon Paparazzi (wstańcie wszyscy do owacji),super nowoczesne sprzęty i personel uśmiechnięty. Kawką, ciastkiem poczęstują, uprzejmości nie żałują.

Yolanta | 05.10.2022 | Booksy

Jak zawsze zabieg przeprowadzony profesjonalnie i w bardzo miłej atmosferze. Pani Ania najlepsza. Zdecydowanie polecam!

Małgorzata | 04.10.2022 | Booksy

Polecam

Magda | 03.10.2022 | Booksy

Zabieg wykonany profesjonalnie i w miłej atmosferze! Polecam !

Agata | 30.09.2022 | Booksy

Super relaks...miła atmosfera...masaż rewelacyjnie przeprowadzony. Polecam.

Ewa | 28.09.2022 | Booksy

Rewelacyjnie ,profesjonalnie przeprowadzony masaż... Pani Weronika przemiła osoba. Polecam.

Ewa J | 28.09.2022 | Booksy

Cudowny zabieg w wykonaniu Pani Weroniki, pełen relaks, polecam.

Justyna | 28.09.2022 | Booksy

Polecam

Karolina W | 27.09.2022 | Booksy

Jestem bardzo zadowolona z przebiegu wizyty.

Karolina | 27.09.2022 | Booksy

Zabieg wykonany bardzo profesjonalnie i w miłej atmosferze

Alicja | 27.09.2022 | Booksy

Polecam

JOS | 24.09.2022 | Booksy

Przemiła atmosfera, profesjonalna obsługa, świetnie dobierane zabiegi. Bardzo polecam.

Agnieszka | 22.09.2022 | Booksy

Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Dbałość o każdy szczegół przed ,w trakcie i po zabiegu. Czekam na efekty.

Magda | 22.09.2022 | Booksy