Opinie Klientów Paparazzi Laser&Beauty w Lublinie

Jeśli szukasz najlepszej kliniki kosmetologii i medycyny estetycznej w Lublinie, to zapoznaj się z opiniami naszych Klientów. Najdziesz tutaj opinie na temat medycyny estetycznej, depilacji laserowej oraz opinie dotyczące zabiegów na twarz i ciało. Przy poszczególnych opiniach prezentujemy źródło, gdzie została dodana, dzięki temu możesz sprawdzić, że jest autentyczna.

Wspaniały zabieg. Pani Ania profesjonalna, delikatna i bardzo miła.

Magda | 27.02.2024 | Booksy

Zdecydowanie polecam:) Pani Karolina pełen profesjonalizm.

Patryk | 27.02.2024 | Booksy

Polecam, jak zawsze super:)

Agnieszka | 23.02.2024 | Booksy

Profesjonalna i fachowa konsultacja oraz kompetentna obsługa.

Grzegorz | 22.02.2024 | Booksy

Wszystko ok.

Grażyna | 21.02.2024 | Booksy

Wizyta spełniła moje oczekiwania. Profesjonalne podejście i życzliwi pracownicy. Najlepszy laser w Lublinie!

Małgorzata | 21.02.2024 | Booksy

Pełen profesjonalizm. Szczerze polecam Panią Anię.

KO | 21.02.2024 | Booksy

Bardzo gorąco polecam.

Marcin | 19.02.2024 | Booksy

Polecam

Patryk | 19.02.2024 | Booksy

Polecam

Beata | 19.02.2024 | Booksy

Bardzo miłe i rzetelne podejście do młodej osoby z problemami trądzikowymi. Dokładny i szczegółowy wywiad, propozycje pielęgnacji, kosmetyków i zabiegów. Jesteśmy bardzo zadowolone, pozdrawiamy i widzimy się na zabiegu ;)

Monika | 19.02.2024 | Booksy

Konsultacja przebiegła w miłej, niekrępującej atmosferze. Ocena problemu bardzo rzeczowa i profesjonalna. Dziękuję i polecam!

Monika | 18.02.2024 | Booksy

Polecam

Justyna | 18.02.2024 | Booksy

Bardzo polecam. Zabiegi wykonane przez Panią Natalię są skuteczne, bezbolesne i przebiegają w miłej atmosferze. Polecam każdemu.

Agnieszka | 17.02.2024 | Booksy

Polecam

Renata | 17.02.2024 | Booksy

Polecam

Sylwia | 16.02.2024 | Booksy

Jestem bardzo zadowolona z zabiegu i bardzo polecam. Rozmowy z Panią Karoliną, jak zawsze, inspirujące:)

Edyta | 16.02.2024 | Booksy

Cudowne miejsce, profesjonalna obsługa. Polecam serdecznie!

Marzena | 15.02.2024 | Booksy

Profesjonalnie wykonane zabiegi , niebolesna depilacja , miła atmosfera, widoczna skuteczność od pierwszego zabiegu.Gorąco polecam :)

Agnieszka | 15.02.2024 | Booksy

Polecam

Kasia | 14.02.2024 | Booksy