Opinie Klientów Paparazzi Laser&Beauty w Lublinie

Jeśli szukasz najlepszej kliniki kosmetologii i medycyny estetycznej w Lublinie, to zapoznaj się z opiniami naszych Klientów. Najdziesz tutaj opinie na temat medycyny estetycznej, depilacji laserowej oraz opinie dotyczące zabiegów na twarz i ciało. Przy poszczególnych opiniach prezentujemy źródło, gdzie została dodana, dzięki temu możesz sprawdzić, że jest autentyczna.

Polecam

Ewa | 29.11.2022 | Booksy

Cudowna...luźna atmosfera... Pani Natalia jest super! Masaż wykonany profesjonalnie ...a sama endermologia to genialna sprawa...polecam..

Ewa | 28.11.2022 | Booksy

Polecam

Tatiana | 27.11.2022 | Booksy

Polecam

Angelika | 26.11.2022 | Booksy

Bardzo miła obsługa, rzeczowa informacja - uzyskałam odpowiedzi na wszystkie interesujące mnie pytania i wątpliwości.

BOZOSMU | 25.11.2022 | Booksy

Polecam

Olzak | 25.11.2022 | Booksy

bardzo miła i sympatyczna obsługa

AdamL | 25.11.2022 | Booksy

Nie wierzyłam, że różnica może być tak duża .Świetne efekty pod czujnym okiem Pani Ani. Jestem bardzo zadowolona z rezultatów zabiegu, przebarwienia już są niemal niewidoczne. Troska o komfort w trakcie jak i po zabiegu, kontakt telefoniczny by się upewnić jak się czuję, to było niezwykle miłe.

Katarzyna | 25.11.2022 | Booksy

Polecam

Jolanta | 25.11.2022 | Booksy

Polecam

Mrek K | 24.11.2022 | Booksy

Obsługa na najwyższym poziomie, depilacja laserowa zupełnie bezbolesna , ze szczerego serca polecam ten salon i sama wrócę jeszcze nie raz.

Sylwia | 24.11.2022 | Booksy

Polecam serdecznie Panią Natalie! Cóż za sympatyczna osóbka, czułam się jak u przyjaciółki na zabiegu. Depilacja laserowa wykonana profesjonalnie i skrupulatnie, na czym mi w szczególności zależy. Pani Natalio, podziwiam i dziękuję za cierpliwość w stosunku do mnie i życzę Nam dalszej owocnej współpracy .

Ola | 24.11.2022 | Booksy

Jestem bardzo zadowolona z usługi i z obsługi. Lubię wiedzieć co mnie czeka, jakich działań czy etapów mogę się spodziewać podczas zabiegu. Jednocześnie potrzebowałam się zrelaksować i poleżeć w ciszy i spokoju w przyjemnej atmosferze. Pani Natalia wszystko to mi zapewniła. Dziękuję!

MarzenaIOaza | 24.11.2022 | Booksy

Pani Weronika zaproponowała mi serię zabiegów CLEARLIFT. Efekt jest naprawdę fantastyczny ! Skóra twarzy stała się gęstsza, rozświetlona i wygładzona. Zabieg bezbolesny, bardzo dobrze dobrany do cery, wykonany w przemiłej atmosferze. Polecam 

Aga | 24.11.2022 | Booksy

Polecam

Ewa | 24.11.2022 | Booksy

Bardzo dobrze wykonana usługa. Polecam

Jolanta A. | 21.11.2022 | Booksy

Jak zawsze zabieg wykonany profesjonalnie. Pani Ania super sprawnie przeprowadza laser , aby dyskomfort był jak najmniej odczuwalny .

Ewelina | 22.11.2022 | Booksy

Polecam, Pani Ania profesjonalnie, rzetelnie, zrozumiałe opowiedziała o zabiegu. Bardzo sympatyczna atmosfera, Przemiłe Panie. Polecam

Dorka | 21.11.2022 | Booksy

Zabieg bardzo przyjemny jak i atmosfera w czasie jego trwania. Pełny profesjonalizm.

Alicja | 20.11.2022 | Booksy

Zawsze idealnie, bezsprzecznie perfekcyjnie wykonany zabieg przez Panią Natalię. Na dodatek w bardzo miłej atmosferze . Zawsze zadowolona i usatysfakcjonowana z wizyty w Paparazzi. Polecam

Dorota | 19.11.2022 | Booksy