Opinie Klientów Paparazzi Laser&Beauty w Lublinie

Jeśli szukasz najlepszej kliniki kosmetologii i medycyny estetycznej w Lublinie, to zapoznaj się z opiniami naszych Klientów. Najdziesz tutaj opinie na temat medycyny estetycznej, depilacji laserowej oraz opinie dotyczące zabiegów na twarz i ciało. Przy poszczególnych opiniach prezentujemy źródło, gdzie została dodana, dzięki temu możesz sprawdzić, że jest autentyczna.

Polecam

Gabrysia | 17.05.2022 | Booksy

Dermapen - polecam zabieg i miejsce :) Wszystko na najwyższym poziomie.

A. | 17.05.2022 | Booksy

Polecam, bardzo nowoczesne wnętrze, mila obsługa i atmosfera. Klient czuje sie zaopiekowany. Szczególnie polecam panią Anię, która jest bardzo profesjonalna i sympatyczna

Paulina P | 17.05.2022 | Booksy

Już kilkukrotnie korzystałam z zabiegów w Paparazzi, m.in. z depilacji laserowej, peelingu kawitacyjnego oraz zabiegu na blizny potrądzikowe Dermapenem. Panie kosmetolog podchodzą do każdej klientki bardzo profesjonalnie. Szczegółowo opowiadają o przygotowaniu do zabiegu i dbają o każdy detal, dzięki czemu czuję się bezpieczna i zaopiekowana. Już teraz cieszę się z efektów moich wizyt, bo stare blizny po trądziku i zmarszczki wyraźnie się wygładziły, a depilacja laserowa już po drugim zabiegu znacząco wpłynęła zmniejszenie ilości włosków. W moim ,, Beauty Planie '' jest jeszcze kilka zabiegów i już nie mogę się doczekać kolejnych efektów :)

Anna P | 13.05.2022 | Booksy

Obsługa oraz wykonanie depilacji na najwyższym poziomie.

Kasia | 12.05.2022 | Booksy

Polecam Panią Anię! Zabieg przeprowadzony bardzo profesjonalnie.

Agata | 11.05.2022 | Booksy

Polecam!

Lusi | 11.05.2022 | Booksy

Pani bardzo kompetentna, wszystko dobrze wyjaśniła, sam gabinet bardzo nowoczesny i przestrzenny

Natalia M | 10.05.2022 | Booksy

Polecam

Angelika | 09.05.2022 | Booksy

Polecam! Zabieg przeprowadzony profesjonalnie i w miłej atmosferze.

Agata | 08.05.2022 | Booksy

Miło, profesjonalnie, dobre zabezpieczenie skóry po zabiegu

Dorota | 08.05.2022 | Booksy

Polecam

Agata | 06.05.2022 | Booksy

Bardzo polecam!!! Profesjonalnie, miło ! najlepsze miejsce w Lublinie!

KZO | 06.05.2022 | Booksy

Zabieg poprzedziła rozmowa oraz szczegółowy wywiad, który upewnił mnie w przekonaniu, że jestem w najlepszych rękach. Podczas depilacji laserowej p.Kosmetolog udzieliła wyczerpujących informacji na temat pielęgnacji skóry. Zabieg był przyjemny i bezbolesny. Atmosfera i obsługa na wysokim poziomie zaś wystrój robi wrażenie! :)

Magda | 06.05.2022 | Booksy

Bardzo miła i profesjonalna obsługa...polecam

Małgorzata | 06.05.2022 | Booksy

Zabieg wykonany profesjonalnie , bezboleśnie . Polecam Panią Anię!

Agata | 05.05.2022 | Booksy

Sprawnie, profesjonalnie, super.

Justyna | 03.05.2022 | Booksy

Zabieg endermologii i depilacji laserowej przeprowadzony profesjonalnie , w miłej i przyjaznej atmosferze . Polecam !!!

Agata | 01.05.2022 | Booksy

Zabieg endermologii przeprowadzony profesjonalnie , w miłej i przyjaznej atmosferze . Polecam !!!

Agata | 01.05.2022 | Booksy

Super oczyszczona skóra, wszystko na najwyższym poziomie. Polecam!

K. | 01.05.2022 | Booksy